Flørt i vei

10 gode flørtetips som garantert fungerer!

Publisert Oppdatert
Flørting er uten tvil en egen kunst - kunsten å "si" de rette ordene med øynene dine.

Så hvordan kan du lære deg å si det meste uten for mange ord?

Her får du ti flørtetips!

Hvisking

Få ham til å føle seg spesiell i det du kommer nærmere og hvisker ham mykt i øret, for eksempel "kan jeg fortelle deg en hemmelighet?". Vent på svaret hans og deretter gå enda nærmere mens du for eksempel hvisker "jeg liker antrekket ditt", eller "denne fargen kler øynene dine godt".

Hyppig kontakt

Forsøk å gi han minst tre verbale eller fysiske hint for å få ham til å forstå at du er interessert. Se ham rett inn i øynene for å gi ham et hint om at det er han du vil ha. Ser du ham for første gang kan du jo vinke eller smile til han så han virkelig skjønner at du jakter på han.

Behandle ham forsiktig

Flørting er et tankespill hvor man som i alle andre leker har et sett med regler og en slags etikette å følge. Ikke vis at du er irritert eller sur, behandle personen du flørter med på en måte du selv ville foretrukket. Et enkelt smil, litt selvtillit og hint av intelligens er gode ingredienser.

Smil

Om du smiler et langt og godt smil, kan du så definitivt bringe ham nærmere deg! Et smil er kanskje det viktigste blant alle flørtetipsene. Gi personligheten din noe ekstra ved å smile litt. Det koster deg lite, og kan ha stor effekt.

Øyekontakt

Øyekontakt gir deg mye makt og sier ofte mer enn tusen ord. Om du ser på ham, sakte tar øynene bort fra ham og ser på ham igjen, er dette virkelig en måte å si "hallo! det er deg jeg vil ha!" på. Når du bare betrakter han, sørg for å få øyekontakt. Når du prater med ham, sørg for å holde øynene på ham. Kikk gjerne ned innimellom, men gå tilbake til ansiktet hans med jevne mellomrom. Hjertet hans vil garantert begynne å slå raskere!

Vis interesse

Få ham til å føle seg spesiell i det du viser ham interesse. Her er det viktig å spørre ham om ting og ikke prate i overkant for mye om deg selv. Vis at du liker det han prater om og det han driver med ved å stille flere oppfølgingsspørsmål.

Gi ham komplimenter

Å fortelle ham hvor kjekk du synes han er, hvor flott genser han har, hvor fint smil han har, hvor godt du liker utstrålingen hans eller dialekten hans - ja det meste funker! Men, hold det kort og enkelt og vær selvsagt ærlig. Smiger og komplimenter skal være ektefølt, ellers faller du lett gjennom.

Slapp av og ha det moro

Ikke vær for intens mens du flørter. Ro deg ned og slapp av. Ha det moro, og etterhvert vil du merke at dette er en artig lek. Går det galt har du sikkert lært noe, og det vil gå bedre neste gang.

Moderat stemme

Vis interesse med riktig tone. En moderat stemme er effektiv når du reflekterer rundt dine indre følelser. Snakker dere om et tema som gjør deg engasjert kan du legge på litt. Lær hvordan skal moderere stemmen din for å illustrere varme, romantikk, engasjement og lidenskap.

Vær deg selv

En aldeles stor klisjè som funker. Du bør aldri late som om du er en annen person. Husk at den mannen du er interessert i skal falle for deg og ikke en slags fantasifigur.

Kilde: Mydearvalentine.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning