Flaut med sexleketøy?

Vel, det måtte i så fall være hvis forholdet ikke er åpent..

Publisert Oppdatert
  • Les mer på Cpunktet.no!
  • I Cpunktets nye serie - Månedens forbilde - møter vi Mona-Elise (36), en sykepleier med tre barn som trives godt i ekteskapet. Hun er i perioder gressenke, og setter pris på sitt sexleketøy og åpenheten i forholdet til sin mann.

    Lekkert leketøy

    - Jeg er en gift kvinne som ble tipset av min kjære om at Stubby var en testvinner. Vi prater om alt mulig, så

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

det er helt uproblematisk å diskutere sexleketøy med ham.

Fra før har jeg en elegant vibrator i hardplast, som har bistått meg i mange år. Den kjøpte jeg selv på oppfordring fra mannen min, og med en del prøving og feiling fant jeg ut av det og lærte meg å like den. Nå kunne jeg ikke tenkt meg å være foruten, spesielt siden jeg i perioder er gressenke!

Jeg har litt vanskelig for å se for meg at en mann skulle bli sjalu på noe som går på batteri. Men om det skulle bli en realitet så er det kanskje fordi leketøyet gir henne orgasme og han ikke? I så fall kan hun jo lære bort et par knep. Det kan være et fint krydder i forholdet har jeg erfart.

Om sexleketøy er flaut? Vel, det måtte i så fall være hvis forholdet ikke er åpent. Jeg tenker at kommunikasjon er kjernen i et velfungerende forhold, og at sex er en veldig viktig del av livet. Så hvis sexleketøy er en del av sexlivet, er det synd om man ikke skulle kunne prate om dette også.

Fordelen med sexleketøy er at du lærer deg selv bedre å kjenne. Du kan teste ut hva du liker og ikke liker i fred og ro helt på egne premisser. Og så kan det være et fint tillegg til det en partner kan bidra med. Ikke blir man uønsket gravid heller!

- Liker å ha kontroll

Bakdelen? Det må være hvis du er nøden og står der uten batterier.

Jeg må innrømme at jeg ikke er så erfaren når det gjelder deling av leketøy. Jeg liker å ha kontrollen, og dirigerer gjerne ham også til tider. Det hørtes ikke helt snilt ut, men det fungerer til min fordel. Hans også for den saks skyld, for da vet han jo hva jeg liker og hva jeg vil, og faking av orgasme forekommer ikke.

Jeg har brukt vibratoren min som en del av oppvarmingen om han kommer til sengs etter meg, og av og til holder det bare å prate om den. Stubby som kom i posten for noen dager siden er utrolig bra. Jeg er fornøyd, og nå skal jeg lære å kjenne den bedre før den blir presentert for min kjære. Da skal han få ta del i moroa, for det har jeg nemlig lovet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning