Finn rett leketøy

Sexglad og singel? Ingen problem!

Publisert Oppdatert
Enten du er et i parforhold, men sliter å få orgasme, eller er singel; dildoer og vibratorer er de beste hjelpemidlene for å oppnå orgasme.

Går du inn i en sexbutikk vil du se et utall forskjellige varianter. Så hvilken skal du velge?

Her er tipsene:

1. Klokt valg

Du styrer selv bevegelsene med dildoen eller vibratoren, men du bør tenke på størrelse og fasong i forhold til hva som passer deg best. Hva tenner du på?

Les også: Få ham til å holde ut

Les også: Orgasmegaranti

Les også: Sexleketøy for par2. Glidemiddel

Vannbasert glidemiddel gjør leken med dildoen mer behagelig. Velg gjerne et glidemiddel som har tykk konsistens, da holder det seg på leketøyet og glir ikke så lett av.

3. Kondom på dildo

Bruk gjerne kondom på dildoen din. Dette reduserer sjansen for allergiske reaksjoner, og det er også lettere å holde dildoen ren på denne måten. Om du vil bruke dildoen i begge hull, bør du definitivt bruke kondom, ikke bytt fra rumpe til vagina, da må du isåfall skifte kondomet først for å unngå infeksjon nedentil. Enkelte dildoer (uten vibrator og batteri selvsagt), som er silikonbaserte, kan du koke i vann for å få rengjørt de skikkelig. Du får også kjøpt egne rengjøringsmidler spesielt tilpasset sexleketøy.

4. Undersøke dildoen

Før du bruker didloen første gangen, ta den ut av pakningen, vask den godt og sjekk den nøye. Sjekk om den er revnet eller har noen skarpe kanter, se etter hull eller mangler. Om den er ødelagt, lever den tilbake.

5. Prøv alene

Selv om du planlegger å bruke dildoen med partneren din, er det lurt å prøve ut litt på egenhånd først. Da finner du ut hva du liker, og du kan lettere veilede partneren din.

6. Begynn rolig

Før du fører dildoen inn i skjeden, se hvordan det føles å bruke den utenpå og på klitoris. Bruk den til å massere og stimulere utenpå, tenk at du skal pirre deg selv og bygge opp mot penetrering. Begynn rolig og ikke stress, kjenn godt etter om det føles bra eller er vondt.

7. Utforske dyben

Det kan være vondt å føre dildoen eller vibratoren langt inn i skjeden, derfor er det ikke nødvendig å gjøre dette for at stimuleringen skal føles godt. Hold den bare utenpå om dette er det beste for deg.

8. Ikke glem klitoris

Har du en dildo med vibrator er den som skapt for klitoris og kan gi deg massive orgasmer om du bruker tid. Dette kan være med på å bygge opp et samleie med kjæresten, men det er også perfekt til alenebruk. Kos deg, lukk øynene og kjenn nytelsen!

Kilde: About.com Orgasme5-220 Dildo220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning