Finn en date!

Nytt år, nye muligheter! Benytt deg av disse tipsene for å finne årets drømmedate!

Publisert Oppdatert
Singel og klar for en date, uten at du møter noen du kunne tenke deg å gå ut med?
 • 10 tegn på en vellykket date
 • Den perfekte daten!
 • 7 utilgivelige datingsynder
 • Det første du bør gjøre, er å finne ut hvorfor du møter så få potensielle menn. Kanskje er du aleneforelder med for mye forpliktelser hjemme, jobber hjemmefra, eller jobber ugunstige arbeidstider? Kanskje jobber du med altfor unge, eller altfor gamle kolleger? Det kan også hende at du bare er sjenert, stille i grupper eller redd for å ta det første steget.

  Da er det viktig å huske på at det er sjeldent noen kommer og banker på døren din av seg selv. Du må i det minste vise at du er åpen for å bli kjent med nye mennesker, og utstråle selvtillit.

  Her er noen tips til å bedre selvtilliten:
 • Unn deg selv en make-over
 • Kjøp deg nye klær for å forbedre imaget ditt
 • Bestill en hårklipp og få en ny kledelig stil
 • Dra til tannlegen, og fiks tennene slik at de ser rene, pene og velstelte ut
 • Ta sol og fresh opp vintergusten hud
 • Unn deg noen pauser i hverdagen for å slappe av. Kanskje har du muligheten til å ta en ferie?
 • Trapp opp treningen
 • Jobb med selvtilliten og troen på deg selv
 • Deretter kan du starte jakten på den perfekte date:

  Smil!
  Det høres kanskje for enkelt ut, men det er like fullt effektivt: Smil! Smil til alle du møter, absolutt alle - uten unntak! Det kan være postmannen, den kjekke fyren på treningsenteret, eller den gamle damen i butikken. Poenget er at du kan få andre til å føle seg bedre ved ett enkelt smil, og du kan bli overrasket over hvilke positive konsekvenser det kan få.

  Benytt deg av nettverk
  Har du noen gang hørt med venner om de har noen du kan treffe? Vet dine kolleger og venner at du er klar for å treffe noen? Alle disse menneskene du omgåes kan være din billett til drømmedaten. Ikke vær redd for å spørre, det kan godt hende tanken allerede har streifet dem, uten at de ville virke for pågående. Spør om de kjenner noen som kan passe, og se hva som kan komme ut av det.

  Si ja til alle invitasjoner
  Det kan ta litt tid før denne planen betaler seg, men ved å konsekvent takke ja til alle sosiale sammenkomster, kan du oppleve og ikke minst møte folk du ikke ville møtt ellers. Spør broren din om du vil blir med på quiz, svarer du ja! Er du invitert på en konsert du egentlig ikke er spesielt gira på? Dra allikevel!

  Vær interessert
  Du kan ikke forvente at noen har lyst til å gå ut med deg, hvis du virker både uinteressert og uinteressant. Det er ingen hemmelighet at folk liker å snakke om seg selv. Virk derfor oppriktig engasjert og interessert når du snakker med andre. Still gjerne spørsmål til det vedkommende snakker om, for å vise at du bryr deg.

  Ta initiativet
  Øv deg på å bli mer sosial. Er du på et vorspiel kan du gjerne snakke med kvinnen ved siden av som forsøker å åpne en vinflaske, eller hilse på mannen som star bak deg i dokø. Hvis du hele tiden henger med de du alltid snakker med, kommer du ikke til å bli kjent med nye, eller treffe en date.

  Meld deg på en fritidsaktivitet
  Sjansen for å treffe noen som har de samme interessene som deg er store hvis du melder deg på en gruppeaktivitet. Liker du å svømme? Da kan du forsøke en svømmeklubb. Liker du å synge? Hva med et blandet kor? Da bruker du i det minste tiden på noen du liker å gjøre uansett, selv om du ikke møter en date akkurat der.

  Snakk med fremmede
  Du trenger ikke nødvendigvis å stoppe fremmede menn på gata, men hva med å ta initiativ til en samtale i bokhandelen, filmsjappa eller klesbutikken. Si for eksempel at du er ute etter en gave til broren din, og spør om han har noen tips. Noen vil kanskje ikke respondere noe særlig, mens andre kanskje ønsker å slå av en prat. Den som intet våger, intet vinner.

  Reis alene
  Meld deg på en gruppereise, eller opphold deg på et sted der andre ensomme reisende oppholder seg, som for eksempel på et ungdomsherberge.

  Stå ved baren
  Å vente på at bartenderen skal få tid til deg er svært kjedelig, og det synes sikkert den kjekke mannen ved siden av deg. Smil, si hei og si hva som skjer!

  Kilder: topdatingtips.com, dating-advice.suite101.com, dumblittleman.com
Kyssing220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning