Fingersex

Den beste sexen gir han deg med fingrene!

Publisert Oppdatert
Sex kan lett bli ensformig dersom dere ikke er flinke til å tenke nytt. Men det aller viktigste er at du forstår ham og at han forstår deg. Slik kan han stimulere deg til maks nivå.

FingringVed at han fingrer deg på de mest intime stedene på kroppen, kan dette føre til den mest utrolige opplevelsen for begge to. Det er likevel viktig at han er forsiktig, særlig dersom han ikke har så mye erfaring, eller er rusten i handa!

Følsom klitoris

Den vanligste feilen når gutten stimulerer jentas klitoris er når han imiterer sin penisbevegelse med fingrene. Når det gjelder stimulering av klitoris kan harde bevegelse ødelegge hennes nytelse. Først og fremst er det viktig at han utforsker kjønnsorganet ditt lenge og koser og kysser forsiktig. Deretter finner han klitoris og koser lett og lenge til du blir våt, for så å åpne vagina.

Han må for all del ikke begynne stimuleringen rett på klitoris med en gang dere begynner et forspill, han må gi deg tid til å bli kåt og opphisset. Om han koser og gnikker på feil måte, kan dette føles irriterende og ubehagelig.

Vis ham hvordan han skal stryke fingertuppene sine langs innsiden av lårene dine, leke forsiktig rundt skrittet ditt for å tirre deg. Til slutt vil du være så lysten at du åpner bena dine mer og skubber hoftene dine mot ham.

Fast rytme

Når kvinnen blir mer og mer opphisset, er det som oftest best for henne om mannen holder fast på den samme rytmeintensiteten, mens mannen ofte øker farten istedenfor.

Utforske g-punktet

G-punktstimulering kan føre til intense følelser og du vil definitivt sette pris på dette om han bruker fingrene sine på riktig måte. Om han fører fingrene inni vagina og former de i en "kom hit" - stilling, kan det hende at du kjenner at området blir stimulert på en annerledes måte.

Han vil samtidig kjenne at området inni vagina kanskje er litt ruere enn ellers. Han bør begynne sakte og la fingrene gli forsiktig frem og tilbake, etterhvert kan han bruke litt mer trykk, og jo mer opphisset du blir, jo mer intens blir følelsen.

Økende nytelse

Det er mange måter han kan fingre frem orgasmer for deg på.

Først og fremst kan han fingre deg samtidig som han gir deg oralsex. Dette trenger litt øvelse, men resultatet kan bli utrolig!Kilde: realsextips.comFlrting320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning