Fattige menn er bedre i sengen

Jakter du på en god elsker? Da kan det lønne seg å lete etter en mann uten tykk lommebok.

Publisert Oppdatert
Er du ofte ute etter en rik og kjekk mann? Eller blir du rett og slett bare tiltrukket av en mann med penger og makt? Det kan godt hende det er sexy i manges øyne, men det viser seg at menn uten feit lommebok er bedre elskere.

Dette skriver nettstedet Womens Health.

- Menn med mindre penger kan gjøre kvinner lykkeligere fordi penger og status ofte avler illojalitet og andre negative trekk hos menn, sier Adam Galisky, professor ved Northwestern University i Chicago til Womens Health.

Her kommer fire grunner til at du burde velge en mann med mindre lommebok;

Han er trofast

I følge Womens Health viser studier at menn med lavere inntekt har mindre sannsynlighet for å være utro.

- Menn i høyere stillinger er oftere utro, men de fordømmer samtidig menn med lignende status som er utro, sier Galinsky videre.

Han sjarmerer dine venner

Middelklasse-menn og menn med lavere inntekt er mer positive i møte med andre mennesker enn det rike er, i følge en rapport fra Psychological Science. I en studie viser det seg nemlig at de med lavere inntekt er bedre på øyekontakt og det å føre en samtale med fremmende enn det menn med høyere inntekt er.

Les også: Slike menn vil vi ha!

Les også: Slik er drømmemannen

Les også: Utro menn har lavere IQForfatter av boken "Born to be good", Dacher Keltner, sier at menn med lavere inntekt anstrenger seg mer i sosiale sammenkomster fordi det er en måte å knytte viktige kontakter på. Teorien er at rikere menn ubevisst ikke tror at de behøver å anstrenge seg.

Han støtter din karriere

Rike menn kan oppleves som diskriminerende sammenlignet med menn med lavere inntekt. I følte Beth Livingstone ved universitetet i Cornell, handler det om alfa-hanner som synes det er mannens plikt å forsørge familien. Menn med lavere inntekt har en tendens til å støtte sin partner i jakten på høyere utdanning og lederstillinger.

- Par som oppmuntrer hverandre til å oppnå sine profesjonelle drømmer og mål, har også en tendens til å bli lykkeligere, sier forfatter Joshua Coleman.

Han gir deg fantastisk sex

En mann med lavere lønn vil anstrenge seg for å ha suksess i sengehalmen. I følge Bethany Marshall som har skrevet boken "Deal Breakers" kommer han til å anstrenge seg for å vinne kvinnens hjerte slik at hun ikke forlater ham. Har han ikke råd til luksuriøse dater, kommer han derimot til å ta sikte på å være en mester i sengen, sier Marshall til nettstedet. Hot220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning