Fantastisk solo-sex!

12 trinn til deilig tilfredsstillelse, alene!

Publisert Oppdatert
"Gjør jeg det riktig?" Dette er kanskje det oftest stilte spørsmålet når det gjelder sex. Og masturbasjon er intet unntak. Nettstedet iVillage presenterer i den forbindelse 12 trinn for å oppnå fantastisk tilfredsstillelse helt på egen hånd.

Slapp av
Nøkkelen til å nå klimaks er evnen til å slappe av og nyte øyeblikket. Legg igjen alle frustrasjoner og bekymringer utenfor soverommet (eller hvor hen du nå måtte ønske). Slutt å bekymre deg over jobben, barna eller skittentøyet. Ta deg er varmt bad, eller få en massasje, slik at du slapper mer av.

Bruk tankene
Tenk på ting som har tent deg tidligere, og fokuser på det for å komme i gang. Fantaser om et spesielt hett seksuelt minne, se en opphissende pornofilm eller forestill deg selv naken sammen med yndlingsskuespilleren. Å spille sensuell musikk eller å lese erotisk litteratur kan også hjelpe.

Ta en titt
Hvis du tidligere ikke har sett så nøye på kjønnet ditt, er tiden kommet! Ta et speil og hold det med en hånd mens du bruker den andre til å lokalisere deler av kjønnsorganet.

La fingrene dine vandre
Bruk fingrene dine til å utforske hele underlivet ditt. Merk forskjellen på de myke kjønnsleppene og den hardere klitoris. Dra tilbake huden over klitoris for å bli kjent med hvor sensitiv den er. Putt en finger inn i vagina, og vær oppmerksom på områder som føles ekstra godt å berøre.

Lek med deg selv
Legg ned speilet, legg deg på ryggen og ta på deg selv. Begynn med å stryke hendene over huden, nøl på de plassene som føles ekstra gode, inkludert brystene og innsiden av lårene. Forsøk å varier bevegelsene rundt og på kjønnsorganet; napp, trykk, stryk. Finn ut hva du liker best.

Føl vibrasjonen
Skru på vibratoren og la den utforske de samme områdene som du tidligere brukte hendene på. La den stryke over forskjellige områder på kroppen din, men spar klitoris til sist. Plasser vibratortuppen forsiktig på klitoris. Er vibrasjonen for intens kan du plassere et tørkle eller et stykke tøy mellom kroppen og vibratoren.

Bruk vaginakuler
Bruk gjerne vaginakuler, vugg forsiktig hoftene dine frem og tilbake, og knip sammen skjedemusklene.

Varier
Varier styrken på vibratoren, eller øk trykket for å få en sterkere vibrasjon på klitoris. Beveg leketøyet litt for å finne ut hvor den kjennes best. Når du kjenner orgasmen bygger seg opp, kan du forsøke å skru av vibreringen en liten stund. Ved å gjøre dette bygger du opp orgasmen og den vil føles sterkere. Hvis du synes det er vanskelig å komme, kan du stoppe vibratoren lengre perioder og slappe av i muskulaturen. Forsøk forskjellige posisjoner, som å ligge på den, eller å gni den mellom lårene dine.

Pust dypt
Motstå trangen til å holde pusten. Forsøk heller å puste lange dype pust. Etter hvert vil du kunne koordinere pusten i forhold til den økende orgasmen, noe som igjen vil gjøre den sterkere.

Hold ut
En av de frustrerende (og noen ganger fantastiske) tingene med orgasme, er at den kan virke ganske fraværende helt til den faktisk er sekunder unna. Når du har nådd det såkalte "point of no return" vil orgasmen skylle gjennom kroppen din i løpet av sekunder, og kroppen gjennomgår flere sammentrekninger.

Gå for multi-orgasmer
Vibratorer blir ikke slitne, de kan fortsette og fortsette¿ Etter du har hatt din første orgasme kan du forsøke å fjerne vibratoren, for så å sette den på plass igjen en liten stund etterpå. Noen sekunder holder.

Prøv på nytt
Ikke bli bekymret hvis du ikke får det til med en gang. Bare ta i bruk vibratoren og forsøk flere igjen. Noen ganger kan det ta flere uker før kroppen bli vant til stimuleringen. Lær noe fra hvert forsøk, ved å følg nøye med på hvilke typer stimulering som føles best for kroppen din.

Kilde: www.ivillage.com sex_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning