Få tilbake sexlysten

Er du lei av å ikke ha lyst, finnes det flere ting du kan gjøre..

Publisert Oppdatert
Det er merkelig at man samtidig som man elsker sin partner over alt i verden kan oppleve at sexlysten dabber av. Så hvorfor skjer det egentlig?

Kanskje får du lyst..?

Flere ødeleggende faktorer spiller inn på hvorfor du plutselig ikke orker å ha sex så ofte som du gjorde før; stress, hormonendringer, medisinsk behandling, sykdom eller alderdom. Det fine er at man kan få lysten tilbake - og det er aldri for sent å nyte sexen igjen!

Det finnes ingen fasitsvar, men det viktigste er å begynne med seg selv. Du kan for eksempel prøve tipsene under:

1. Pass på at du tar vare på deg selv! Pynt deg i hverdagen også slik at du føler deg bra. Du får en annen utstråling og vil føle deg bedre.

2. Sørg for å ha god øyekontakt med kjæresten din og flørt litt med ham hver dag selv om dere har det travelt eller er trøtte.

3. Rett deg opp i ryggen slik at holdningen din blir langstrakt og elegant. God holdning utstråler selvsikkerhet, noe alle syns er attraktivt.

5. Vær deg selv og nyt kjærestens selskap. Vær leken sammen og kjenn hvor deilig det er å være avslappet med ham. La personligheten din skinne igjennom og opplev den gode kontakten dere får.

6. Når du eller dere er ute blant folk skal du være høflig og vennlig mot alle du møter. Vær selvsikker og sørg for å ha kontroll, dette virker positivt på psyken og kan igjen være med på å øke sexlysten din!

7. Hør på kjæresten din og lytt godt etter hva han sier til deg. Snakk om ting dere har til felles. Sørg også for at det blir en dialog slik at ikke blir for mye prat fra èn side. Om du og kjæresten din slutter å kommunisere, enten det dreier seg om arbeidsdagen eller verdensproblemene, da blir det også lite action i sexlivet deres.

8. Sørg for å ta på kjæresten din og la ham ta på deg. Å ta på hverandre i hverdagen bidrar til å holde gnisten mellom dere i live, og du vil da lagre denne "stemningen" i din underbevissthet slik at hver gang dere tar på hverandre, vil du føle litt lyst.

9. Vær sensuelle for deres egen del! Kjøp nytt undertøy som du føler deg sexy i, smink deg, fiks håret, se porno alene eller sammen, hør på sexy musikk, montèr flere speil i huset - alt ettersom hva som fungerer for dere. Da vil lysten komme, og lite er så tiltrekkende som en partner som har lyst på en.

10. Sist men ikke minst; det er utrolig viktig å ha det moro sammen med kjæresten din. Det er ofte lett for at sexlysten dabber av fordi hverdagen kan blir grå, kjedelig og preget av rutiner mer enn morsomme krumspring. Tenk derfor over hvordan dere kan bryte opp hverdagen ved å dra på andre steder sammen, gjøre nye aktiviteter sammen, prøve nye ting sammen og friske opp stemningen dere i mellom.

Kilde: Increasesexdrive.com Sexy320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning