Få ham interessert!

Slik får du ham til å bli tiltrukket av deg...

Publisert Oppdatert
Å forelske seg er en helt naturlig del av livet. Det er både godt, vondt, frustrerende og herlig på samme tid. Men hva gjør du egentlig når du har forelsket deg hodestups i verdens deiligste fyr, uten at han ennå har sett i din retning?

Noen jenter er kanskje fornøyd med å bare beundre prinsen på avstand, redde for å tabbe seg ut. Andre er tøffere, og bestemmer seg for å få han på kroken. Det er ikke alltid like enkelt å få han til å bli tiltrukket av deg, men wikiHow har rådene:

1. Gjør deg bemerket!
Sørg for at han vet hvem du er. Vet han absolutt ikke hvem du er, er det naturlig nok umulig å få han på kroken. Forsøk å bli kjent med han, enten ved å bli nærmere kjent med kompisene hans, delta på samme fritidsaktivitet eller spørre felles kjente om å presentere dere.

2. Felles plattform
Det er lettere å starte en samtale hvis du finner et samtaleemne dere begge er interessert i. Det kan være fristende å bare snakke om noe han bryr seg om, men du skal ikke forandre personlighet for å få han til å se din vei. Det er defintivt ikke verdt det! Ikke gi opp håpet om du ikke finner noen felles interesser. Vær istedet oppmerksom på det han ønsker å snakke om, og still han oppfølgingsspørsmål.

3. Bli hans venn
De fleste vet at det er en fordel å bli venner før man får følelsen av forelskelse. Som oftest må det mer enn noen høflighetsfraser til før han kaster seg over deg! Hvis du begynner å bli litt kjent kan du erte ham litt spøkefullt, dytte litt borti han og se om du får respons. Er han med på leken kan du endatil skru på sjarmen med litt flørting.

4. Komfortable klær
Bruk klær som du føler deg bra i. Ikke føl deg presset til å kle deg som "alle" andre, ha nyeste nytt eller den hippeste hårfrisyren. Føler du deg bra, utstråler du det! Det vil også din utkårede legge merke til!

6. Lukt godt
Det virker kanskje som en selvfølge, men det er ikke alle som har skjønt dette; det er veldig viktig å lukte godt! Rene klær, en god deo og en dusj med frisk nydelig parfyme kan utgjøre den store forskjellen. Og god munnhygiene er også viktig, nei til salamiånde!

6. Vær deg selv!
Man får alltid lyst til å vise frem sine beste sider når man er forelska. Men uansett hvor kjekk og fantastisk han er, skal du aldri måtte forandre deg selv for å få hans kjærlighet. Å gi noen så stor makt over deg er en smule usunt, og du vil sannsynligvis ikke føle deg særlig bra i lengden. Hvis han du er interessert i ikke liker deg for den du er... bør du kanskje gå videre?

7. Vær ærlig med han
Vær tydelig på hva du vil, så du ikke risikerer å gå i den gode gamle "venne-fella". Du bør selvfølgelig bli kjent med han først, men vær litt ekstra flørtete på en måte som kompiser ikke er. Gi han klem, stryk han på hånda, lek med håret hans og så videre. Alt dette bør gi han en god pekepinn på hva du ønsker, og hans respons vil bli deretter!

Kilde: www.wikihow.com att_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning