Evig ungkar?

Vit hvorfor han foretrekker å være alene!

Publisert Oppdatert
Du har kanskje selv datet en selverklært evig ungkar, har en kompis som aldri ser ut til å slå seg til ro, eller ser broren din fly fra blomst til blomst uten ønsker om nevneverdige forpliktelser. Det kan se ut til at de ikke ønsker å finne "den rette", eller noen annen for den saks skyld. Det kan være flere grunner til dette, skal vi tro nettstedet askmen.com.

Hvis han er på full fart oppover karrierestigen kan han være lite villig til å stoppe for noen, selv ikke for en kjæreste. Overtid, reising, lønningspils, smøreturer og firmafester kommer foran det meste, for å fremme karrieren.

2. Slipper å planlegge
"Lykke betyr å aldri måtte be om tillatelse"¿ Den evig single ser ikke nødvendigvis den udelte gleden i å ha en bedre halvdel, noen å dele godt og vondt med! Alt dette kommer i skyggen med en gang han faktisk må spørre kjæresten om lov til å dra på guttetur. Plutselig kan han ikke stikke innom puben for en kald pils med kompisene på impuls, for det kan jo hende kjæresten allerede har lagt planer.

3. Bedre helse
Med en kjæreste i armkroken kan han fort bli en sofaslitende potetgullspisende romantisk komedie-titter. Den evig single foretrekker imidlertid å holde seg selv i form, for å tiltrekke det motsatte kjønn selvsagt!

4. Morsomme bryllup
Den evig single kan ifølge askmen.com se på bryllup som både en feiring av kjærlighet og forpliktelse, men også en mulighet til å få ensomme kvinner på kroken. For single kan feiringen av en mann og kvinne som elsker hverandre føre til sex mellom to som knapt kjenner hverandre, skal man tro nettstedet.

5. Nyte privatlivets fred
Ungkaren setter gjerne pris på å tusle halvnaken gjennom stua med hånda i bokseren, føttene på bordet, ølen på magen og åpent lende til toalettet.

6. Spare penger
Jo da, ungkarene vet å bruke penger for å få en dame på kroken. Men alt i alt føler han at han bruker mindre enn han ville gjort i et fast forhold totalt sett. Oppussing, helgeturer, barn¿

7. Bedre sex
Han innser at det finnes enkelte fordeler med å ha en fast sexpartner man kjenner ut og inn, men anser dette som kjedelig i lengden. Men forskjellige kvinner slipper han å hele tiden drømme om noen andre.

8. TV-en er hans
Enten det er kjipe fotballkamper eller pornofilmer¿ Valget er hans!

9. Mer vennetid
Han har erfart at nyforlovede kompiser lover på tro og ære at ingenting vil forandre seg selv om de blir gift. For så å se at en etter en forsvinner ut i parforholdsdimensjonen. Før de omsider kommer tilbake som nyskilt og desperate etter tid med kompisene.

10. Lærer å kjenne seg selv Ved å være singel, ha forskjellige sexpartnere, ha opplevd verden og vært fri til å gjøre det man måtte ønske anser den evig single seg selv som mer i kontakt med seg selv. Han vet hvem han er, og hva han ønsker.

Kilde: askmen.com ungkar_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning