Et kjøttmarked på jobb

Visste du at arbeidsplassen din er det perfekte sjekkestedet?

Publisert Oppdatert
Merker du at du plutselig har begynt å bruke lang tid foran speilet hver morgen? Du skal jo 'bare' på jobb! Men når Kollegaen Som Plutselig Har Blitt Veldig Kjekk går gjennom lokalet, mister du helt pusten!

Mindre fritid, mer forelskelse

Og i tillegg er det vanskelig å konsentrere seg om arbeidet når man er forelsket i en kollega, du klarer rett og slett ikke slutte å tenke på jobbfesten der dere flørtet som gale.

Slitsomt? Javisst! Men, du er ikke alene om å være forelsket i noen på arbeidsplassen. En undersøkelse som ekstrabladet.dk har gjennomført blant sine lesere, viser nemlig at hele 69 prosent av kvinnene og tre av fire menn ønsker å ha sex med en kollega.

I tillegg innrømmer cirka 70 prosent av leserne at de har vært forelsket i en kollega. Konklusjonen er dermed tydelig; arbeidsplassen er et supert kjøttmarked!

Kjærlighet på arbeidsplassen er, i følge Johan Peter Paludan fra Institut for Fremtidsforskning, uunngåelig;

- Før i tiden var dette noen man absolutt skulle holde seg borte fra, men det er det ikke i dag da arbeidsplassen har utviklet seg til å være nåtidens landsby. Det er her man møter andre mennesker og det motsatte kjønn. For folk som ikke finner en partner over nettet, er forelskelse på arbeidsplassen nærmest umulig å unngå, sier Paludan til Oestrogen.dk.

Jobben fyller livet vårt mer og mer, og det påvirker også vårt kjærlighetsliv.

Forstyrrende eks

Sexolog og parterapeut, Maj Wismann, har også en annen tanke om hvorfor man blir betatt av en kollega;

- På en arbeidsplass ser du hans eller hennes beste sider. Vedkommende vil gjerne være en kollega som kanskje i virkeligheten oppfører seg bedre på jobb enn på privaten. Ved stress og kort lunte unnskylder man seg på jobben, det skjer ikke alltid hjemme, sier hun.

Så kanskje det er naturlig at vi forelsker oss på jobben, men det er absolutt ikke alltid hensiktsmessig. Wismann understreker at du ofte er mer ukonsentrert når du er forelsket, derfor bør du helst holde deg i skinnet;

- Det er ikke sikkert at vedkommende du blir forelsket i på jobben er singel. Hvis du blir sammen med han kan det være en utfordring hvis forholdet går i stykker, siden man må se hverandre hver dag på jobben, sier hun. Flirt320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning