Endelig orgasme

15 måter å oppnå klimaks på!

Publisert Oppdatert
Problemer med å få orgasme? Les videre!

Les også: Våre sexbekymringer

Les også: Gi han en hjelpende hånd

Les også: Våg å ha villere sex


Ifølge nettstedet Expressen.se skal disse tipsene, presentert av sexekspert Katerina Janouch, garantert føre til orgasme.

15 tips for å få orgasme:

1. Klitoristaktikk
Mange begår den tabben at de nærmer seg klitoris for bryskt. Kitoris kan være så følsom at det er ubehagelig å røre ved den. Det kan derfor være lurt å stimulere litt rundt først, så blir den mer mottagelig for berøring og deretter orgasme.

2. Øyekontakt
Orgasmen kan bli sterkere om du har øyekontakt med din partner, men mange lukker øynene i en refleks når de koser seg og har det deilig. Forsøk å konsentrere dere om å ha øynene åpne neste gang, og se om dere merker forskjell!

3. Livmorhalsen
Kan for en del kvinner være nøkkelen til orgasme. Er du en slik kvinne, vil dyp penetrasjon slik at livmorhalsen stimuleres fungere best.

4. 50 - 25- 10-teknikken
La partneren din få slikke deg til orgasme. Ta en pause, og tell til 50. La han slikke igjen, frem til du kjenner at du nesten kommer. Tell så til 25. Begynn på igjen, og avbryt mens du teller til 10. Neste gang er det bare å fortsette til du kommer.

5. G-punktet
Er nøkkelen til orgasme for mange kvinner. Stimuleres ved å trykke mot punktet, som befinner seg på skjedeveggen mot magen, når kvinnen er opphisset.

6. Massasje
Etter en massasje er du fylt av energi og er samtidig avslappet. Har du sex etter en massasje er sjansen stor for en fantastisk orgasme.

7. Analstimulering
Test gjerne kombinasjonen mellom stimulering av klitoris, vaginal penetrering og analstimulering. Orgasmen kan bli sterkere og vare lengre av disse tre aktivitetene samtidig.

8. "Frem og tilbake- teknikken"
Kan gi orgasme! Den går ut på at dere har sex en stund, for så å ta pauser for å stimulere klitoris. Bytt på penetrering og stimulering til du oppnår orgasme.

9. Sexfantasier
Frigjør dine erotiske tanker. Fantaser om det som tenner deg. Dette kan gi bedre, raskere og sterkere orgasmer.

10. Vær egoistisk
Mange kvinner er så opptatt av å tenke på sin partners ve og vel, at de glemmer å tenke på sin egen nytelse. Tenk at du og din orgasme er minst like viktig som partners.

11. Sug inn luft
Ligg på ryggen med bøyde ben, og med føttene i gulvet. Forsøk å sug inn luft i skjeden og blås den ut. Vær forberedt på at det kan komme lyder, så gjør gjerne denne øvelsen på egenhånd. Denne "luftsugingen" kan forsterke din evne til å få vaginalorgasme.

12. Vis din partner
Siden alle kvinner er ulike, vet ikke din kjære hvordan du best liker det. Ikke vær redd for å vise hvordan du vil ha det ved å ta på deg selv mens han ser på.

13. Vibrasjon
La vibratoren gjøre jobben. Plasser den ved siden av klitoris, da rett på vil være for ubehagelig for mange, og vent til du kjenner at orgasmen bygger seg opp.

14. Trykk
Prøv å trykke deg selv på nedre delen av magen for å hjelpe orgasmen på vei. Dette stimulerer nemlig den nedre delen av klitoris og gir et sterkere klimaks.

15. Pust
Forsøk å endre måten du puster på når du kjenner at du holder på å få orgasme. Puster du raskt, kan du forsøke å puste rolig og omvendt.

Kilde: Expressen.se endelig_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning