Eldre eller yngre menn?

Justin Timberlake eller George Clooney. Hvem er egentlig best? Vi spurte Cecilie Kjensli!

Publisert Oppdatert
Hvem skal man egentlig velge? En ung hingst eller en gammel traver - begge har sine fordeler, men er det èn av dem som er best?

Mer erfaren, mindre fordomsfull

Sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, forteller til Kvinneguiden at hun tror den største forskjellen på menn på 25 år og menn på 50 år, er at den eldre mannen virker mer rolig, stabil og erfaren.

- Dette kan jo for så vidt en yngre mann også være, men voksne menn har mer erfaring og innsikt. Seksuelt kan godt en yngre mann danke ut en eldre, for selv om man er eldre, så er det ikke sikkert man har hatt gode sparringspartnere opp igjennom årene. Yngre menn er også mindre fordomsfulle og åpne for nye ting, om jeg får lov til å generalisere, sier Kjensli til Kvinneguiden og fortsetter;

- Det er fordeler og ulemper med både yngre og eldre, akkurat som at man ikke er perfekt selv heller. Mitt råd er å følge hjertet framfor å være beregnende, for man har ingen garantier for at forholdet skal vare uansett, sier hun.

- Mer selvsikre kvinner

Sexpiratoren mener helt klart at det blir mer og mer vanlig for kvinner å velge yngre menn i dag enn det var før.

- Bare se på Madonna, Demi More og vår egen Mia Gundersen, for å nevne noen vi alle kjenner til. Personlig kjenner jeg også flere damer med yngre kjærester og ektemenn, og ingen stusser over det. Mange menn liker modne og seksuelt mer erfarende damer, vi vet jo at damer trenger noen år på baken for å bli mer selvsikre i senga, og når man i tillegg holder seg bra, kler seg og ter seg kult, så er man attraktiv på sjekkemarkedet, sier Kjensli.

Sexpiratoren hadde selv en plan om å gå for en yngre mann da hun ble skilt for noen år siden.

- Og det hadde nok gått den veien, for alle jeg tok med meg hjem var yngre enn meg! Men så traff jeg på ungdomskjæresten igjen, og da var jeg solgt. Nå må det sies at han holder seg veldig bra da, potent og tøff, humrer Kjensli.

Den ideelle matchen

- Tror du at det finnes en slags "ideell match" mellom kvinner og menn i forhold til alder?

- Det sies at den ideelle matchen er at kvinnen er et par år eldre, fordi menn blir tidligere satt, men dette er selvfølgelig individuelt. Jeg tror tanken om eldre jenter handler om kjønnsdriften, at vi er på topp seksuelt senere enn menn. Og derfor er det kanskje en fordel å ha en yngre og mer viril mann, sier Kjensli.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning