Ekte kjærestemateriale!

Sjekk hvilke 5 essensielle egenskaper fyren bør ha for å bli din perfekte match..

Publisert Oppdatert
Det er ikke alltid så lett å bedømme om han er riktig for deg eller ikke, og det kan være vanskelig å stole på magefølelsen selv om du får sommerfugler i magen av å se på drømmefyren.

Dette gjør det lettere

Han kan være så deilig han bare vil, hjertet ditt hopper ekstra når han ringer deg, han kysser som en gud, men om han ikke matcher deg på flere plan er det dessverre lite å bygge en fremtid rundt..

Du vet helt sikkert hva du ser etter, det kan til og med hende at du blir mer og mer kresen jo lengre du er singel, og visse kriterier har du lov å ønske deg hos den potensielle kjæresten;

Han vet hva han vil

Enhver person som du involverer deg seriøst med, bør være klar over sine langsiktige mål og sin lidenskap (fotball og Xbox er teller ikke som lidenskaper!). Han bør kunne fortelle deg hvordan han ser for seg livet sitt og fremtiden sin og hvordan du eventuelt passer inn.

Om en mann ikke har peiling på hva han vil når han "blir voksen", er det nærmest umulig for ham å binde seg til deg.

Han er positiv

Nyere studier fra University of Oregon viser, ikke overraskende, at kvinner som lever sammen med positive partnere, er mer fornøyde i forholdet sitt og med sitt eget liv. Ikke bare er det hyggelig å være sammen med noen som hjelper deg å se lysere på livet eller vanskelige situasjoner, men glade menn gir deg riktig perspektiv på ting slik at forholdet ikke påvirkes av små konflikter.

Han er åpen for endringer

Du klarer trolig ikke å endre en mann, men en mann bør være villig til å endre seg for deg om det trengs. Er det for eksempel enkelte situasjoner du skulle ønske at han var mer "tilstede" i, ønsker du at han lyttet mer eller stilte flere spørsmål, bør han høre på hva du har å si og være villig til å endre seg til det positive.

Når en mann er forelsket, er han ofte mer selvreflekterende og jobber for å bli en bedre person for deg. Forskning viser at lykkelige gifte par endrer hverandre en hel del over tid.

Enda viktigere er det at en mann har kapasiteten til å endre seg og vokse sammen med deg, for eksempel ved å vise interesse for det du interesserer deg for.

Han er fremdeles mystisk

I begynnelsen av et forhold er det som oftest superspennende fordi dere holder på å bli kjent med hverandre. Men når dere kjenner hverandre og begynner å komme tilbake til hverdagen, er det viktig at mannen fremdeles leker litt "gjettelek" med deg.

Om du aldri helt klarer å sette fingen på alt ved ham, er dette faktisk et godt tegn! Det gjør det ekstra spennende å være sammen med ham.

Selvsagt er det viktig at han åpner seg opp om temaer som sin familie, men han bør sette seg noen grenser også. Om han deler hver eneste detalje om sitt liv, er dette noe som kan drepe romantikken ganske raskt. Han bør ha en viss indikator på enkelte ting som er mer privat og som han skal holde for seg selv en god stund.

Han er økonomisk ansvarlig

Det er et godt tegn om mannen bruker penger med omhu og er økonomisk trygg og stabil. Hvordan en fyr takler sine økonomiske situasjoner, sier mye om ham som person. Positive tegn er for eksempel at han tar vare på kvitteringer, at han fører et personlig regnskap, at han har et stabilt bosted og selvsagt at han har en god jobb.

En mann som har god økonomisk kontroll kan tyde på egenskaper som tålmodighet og selvkontroll.

Kilder: Cosmopolitan.com, Ivillage.com, About.com kj320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning