Du bør like å være sexy

Kvinneguidens herreekspert er klar i talen. Her får du hans beste tips!

Du bør like å være sexy

Du bør like å være sexy

Publisert Oppdatert
Smaken er som baken. Men i mange tilfeller kan man trekke felles paralleller rundt hva menn finner attraktivt hos kvinner og ikke.

Kvinneguidens herreekspert, blogger Vargas, mener at menn til tider er enkle sjeler.

- Vi liker å bli likt, og vi liker at kvinner er sexy og viser det. Det er for eksempel ikke uten grunn at Rihanna er kåret til verdens mest sexy kvinne. Hun er frodig og oser sex. At hun spiller på sex er egentlig helt OK, fordi hun er så sexy bare ved å være seg selv, sier Vargas.

- Jeg tror mange menn ser på den smellvakre 23-åringen fra Barbados som den ultimate kvinne.

Kvinner fokuserer mest

Bloggeren Vargas

  • Kvinneguidens Herreekspert deler små og store tanker rundt relasjoner mellom kvinner og menn, helse, økonomi og samfunn.

  • Vargas har en blogg som vil overraske deg, glede deg og engasjere deg. En blogg om livet, om døden og det i mellom.

Samtidig mener bloggeren at kvinner definitivt fokuserer mer på utseendet enn det menn gjør.

- Ja, helt klart. I tillegg er det minst like viktig for de fleste kvinner å pynte seg for å konkurrere med andre kvinner. Spesielt hvis det er en setting der det er single kvinner og menn. De fleste menn liker at kvinner gjør seg attraktive, men alt med måte, sier Vargas.

Les også: Nakendans tenner ham

Les også: Kjærlighet på avstand

Les også: Veien til et lykkelig forholdLikvel tror han at også menn i 2012 liker å være attraktive, langt mer enn for bare noen få år siden.

- Det er akseptert at også menn får pedikyr, manikyr og vokser bikinilinjen. Menn innbiller seg nok at kvinner liker veltrente menn, gjerne med sixpack. Allikevel er det ikke avgjørende om det blir full klaff eller ikke i sjekke-sammenheng, sier bloggeren.

Jakten på "den rette"

Single menn og kvinner har selvsagt forskjellige preferanser i forhold til hva som er viktig og mindre viktig med drømmepartneren. Vargas mener at utseendet på kvinnen er svært viktig for mannen, likevel er det definitivt ikke alt.

- Utseendet hjelper svært lite om hun er arbeidsledig og i tillegg har mange barn. Dessverre er verden så brutal og mange menn så kyniske at de fleste vil kvie seg for å gå inn i et forhold der den andre har problemer økonomisk og i tillegg har flere å forsørge, sier han.

Bloggeren tror likevel at det er viktig at man senker kravene noe i jakten på den rette. Går man på byen med tro på at man selv kan velge og vrake på øverste hylle, må de fleste gå hjem alene.

- Ha tro på deg selv uten å virke arrogant og blærete. Vær hyggelig og by på deg selv uten å være bajas, så er det størst sjanse for suksess. Jeg tror mange kvinner har et feil inntrykk av menn generelt. Ikke alle menn er ute etter å få seg et nummer. Det er faktisk OK gutter og menn som er på jakt etter et kjerringemne, mener bloggeren.

Gode møtesteder

Han understreker likevel at et diskotek sjelden er et egnet sted for å finne den rette.

- Mitt forslag er å bruke sosiale medier for det det er verdt. Det florerer av gode nettsteder med mange single som er ute etter det samme som deg, en partner. Men vær ærlig! Ikke skriv at du er rik om du ikke er det, det blir raskt avslørt. En løgn gir et dårlig førsteinntrykk, sier Vargas.

Herreeksperten tror samtidig at sosiale medier er et yndet sted for kjeltringer som er ute etter pengene dine, derfor er det viktig å ikke være naiv.

- Aldri oppgi personnummer, kontonummer eller lignende. Møt vedkommende på et offentlig sted de første gangene. Jeg fant min elskede på nettet, og anbefaler alle single om å prøve lykken der. Det er best å være to!

Les mer om livet på bloggen Vargas.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning