Dropp disse mennene!

Her har du syv typer du IKKE bør date..

Publisert Oppdatert
Hvis du er på jakt etter 'den rette', møter du sannsynligvis mange rare på din vei. Og det er visse typer du bare ikke bør involvere deg i:

1. Snylteren

En livsnyter som elsker å gå på fester og arrangementer hvor mat og drikke er gratis, og forsyne seg grovt. Hvis han har glemt visakortet på første date, kan dette være et signal om at han vil bli en dyr affære i lengden. Har han glemt det også på date nummer 2 er det på tide å si fra!

2. Den selvutleverende

Etter en time på første date vet du allerede alt om hans eks, deres sexliv, hvordan de møttes, hans jobb, hva han tjener, og hva han spiser til frokost. Dropp ham, for mer interessant blir det ikke!

3. Blæra

Uansett hva du forteller av ville opplevelser, vil denne typen alltid overgå deg med enda en villere historie. Har du knekt en tå, han han knekt benet. Har du møtt statsministeren har han møtt kongen. Flykt! Han vil sakte men sikkert ødelegge din selvtillit ved å alltid ville være bedre..

4. Den respektløse

Det skal en rimelig god forklaring til før det er OK å komme for sent på første date. Så hvis han ikke har det, glem ham. Det er respektløst å komme for sent, i alle fall hvis han ikke unnskylder seg.

5. Svampen

Hvis han blir full og velter glass, slurver og hva som ellers måtte skje som følge av for mye vin på første date, er det en sjanse for at han alltid gjør det når det er alkohol i bildet. Vær oppmerksom på alkoholvanene hans..

6. Energitapperen

Han hater jobben sin og synes at vennene er kjedelige, familien belastende og været noe dritt! Han vil trøstes og ha oppmerksomhet hele tiden, du bør sørge for at det ikke blir du som må gi ham det.

7. Masekoppen

Han snakker og snakker og du får ikke komme til orde. Dette er typen som kun er interessert i seg selv og aldri stiller deg et eneste spørsmål.

Kilde: Health24.com kjekk320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning