Dropp datingreglene

Hvem bestemmer at du må følge "spillereglene"?

Publisert Oppdatert
Du har kanskje en oppfattelse av at det er en del regler i det intrikate spillet dating kan være? Av typen "ikke virk overivrig, vent tre dager før du tar kontakt", eller "vent til han tar kontakt først"¿
 • Finn en date!
 • Inviter på nakendate
 • Fremdeles singel?
 • Men hvem er det egentlig som bestemmer at du må spille etter "reglene" når det kommer til dating? Noen ganger kan det lønne seg å gjøre ting på sin egen måte.

  Her er 8 regler til for å brytes:

  Vente på at han ringer deg
  Hvorfor er det slik at du skal vente på at han kontakter deg? Han har kanskje like stort behov for å vite at du hadde det gøy på forrige date som han hadde. En søt tekstmelding noen timer senere kan gjøre susen.

  Lyve på deg en travel timeplan for å virke mer interessant
  Det er meningsløst å virke svært opptatt og viktig når du egentlig har lyst til å tilbringe tid sammen med han. I verste fall driver du han fra deg, siden du tross alt virker for stresset til å ha type uansett.

  Ringe etter de tre "obligatoriske" dagene
Både kvinner og menn kan finne det frustrerende at man må vente (men ikke for lenge) hvis man ønsker å be om en ny date. Hva er korrekt tidspunkt, og hvem fant egentlig opp disse reglene? Like greit å dumpe disse først som sist! Liker han deg, vil han selvfølgelig møte deg igjen, uavhengig om det har gått tre dager eller tre timer.

Veien til mannens hjerte¿
¿går gjennom magen? Lag maten sammen, heller enn å streve over grytene alene i et forsøk på å få han på kroken.

La han alltid betale regningen?
Å dele regningen i to viser at også du er villig til å gi av deg selv i forholdet, også økonomisk. Det er selvsagt greit at han vil spandere, men det trenger ikke å bli en selvfølge.

Forsøke å imponere
Legg bort følelsen av at du nærmest må "spille" ekstra morsom, interessant eller intellektuell for å imponere daten. Når du først greier å slappe av og være deg selv kan dere bli skikkelig kjent med hverandre.

Delt TV-tid
Nei, det er ikke slik at du må holde ut to timer Champions League fordi du vil få med deg Grey Anatomy¿ Å velge hva man vil se på TV annenhver gang er unødvendig. Se hver for dere, eller finn noe dere ønsker å se sammen!

Alene på første date
Det er ikke alle som synes den første daten er så stas. Å samle sammen noen venner til en mer uformell setting kan være likeså greit i starten.

Kilde: Glamour.com date_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning