Dra'n til sjøs!

Sommeren er her; hvorfor ikke gjøre den ekstra spennende med sex i vannet?

Publisert Oppdatert
Badevannet har nådd 20 grader på østlandet, og det er ikke bare badeballer og svømmeføtter som gjør vannleken spennende..

Vått og hot!Sex i vannet er nemlig en knallbra måte å komme ut av sexrutinene på! Men det er ikke gjort i en håndvending, så enkelte forholdsregler bør dere ta.

 • Fuktighet

  Husk på at kroppen faktisk vil tørke opp på de mest intime stedene mens dere er i vannet. Vann vasker bort all naturlig fuktighet, dette gjør at penetreringen kan bli mindre komfortabel.

  Derfor kan det være lurt å smøre seg inn med en salve som ikke løser seg opp i vann, for eksempel silikonsalve.

 • Gjør det trygt

  Sørg for å ikke dra altfor langt ut på dypet når dere koser med hverandre, det kan fort bli litt slitsomt, og da er det greit å ha et berg eller en strandkant å støtte seg til.

  Dessuten er det mer behagelig dersom dere kan stå på bunnen eller sitte sammen og kose. Husk også på at andre badegjester nok ikke setter pris på om dere har sex rett foran dem, så sørg for å finne et sted eller tidspunkt der dere kan være alene.

 • Forspill

  Om dere synes det er for vanskelig å ha sex i vannet, kan dere bruke sjøen til å kose med hverandre og gjøre hverandre kåte for så å ta leken videre opp i buskene eller på hytta.

 • Prevensjon

  Noen tror faktisk at det er umulig å bli gravid i vann, men dette er definitivt en myte. Sex i vann beskytter naturligvis heller ikke mot kjønnsykdommer. Det er vanskelig å bruke kondom i vannet fordi den lett kan gli av, så spar vannsexen til en partner du stoler på og vet er sykdomsfri.  Kilde: realsextips.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning