Disse sjekker med mobilen

SMS-forholdene blomstrer blant nordmenn. Sjekk hvem som er mest ivrige!

Publisert Oppdatert
Én av ti menn har innledet forhold via SMS, og særlig nordlendinger bruker mobilen som sjekkearena.

Ikke på byen

En undersøkelse InFact har gjennomført på vegne av mobilselskapet Chess viser at mange nordmenn har innledet forhold via tekstmeldinger.

Generelt er tallet seks prosent, men for menn er tallet nesten 10 prosent, mens det bare er litt over tre prosent for kvinner.

I Nord-Norge går langt fra alle ut på byen for å sjekke damer, mange bruker i stedet mobilen. Én av ti nordlendinger forteller i en ny undersøkelse at de har innledet forhold med noen på SMS. Kun i Sør-Norge er man i nærheten (8,4 prosent).

- Nord-Norge har det høyeste antallet målt i Norge med sine ni prosent. Til sammenlikning er det bare halvparten så mange som har innledet et forhold med noen via SMS i Oslo, på Østlandet for øvrig og Vestlandet. Her ligger prosenttallet som regel på fire eller fem prosent, forteller markedsdirektør i Chess, Jarle Alvær, som mener forholdsdannelse via SMS er en naturlig greie for nordlendinger.

Målingen viser at i Oslo er det nesten dobbelt så mange som sier at de ikke husker om de har innledet et SMS-forhold, enn hva det er av personer som svarer ja.

- Det er jo hyggelig å se at mobiltelefonen kan tjene til å skape kjærlighetsforhold også. Men det kan nok også være en vanlig ting for de som vil ut av et forhold å innlede et nytt med mobilen. Sett i lys av dette, må man nesten si at det nesten er litt skummelt hvor mange flere menn enn kvinner som innleder SMS-forhold, sier Alvær.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning