Din villeste fantasi

Smarte tips for å leve ut erotiske drømmer og få deilige opplevelser!

Sist oppdatert
  • Les mer sex og samliv på Cpunktet.no!

    I fantasien har du kontroll over handlingene. Det har du ikke i virkeligheten, og derfor er det gøy å la fantasien løpe løpsk fordi du aldri vil havne i en ubehagelig situasjon, så fremt du ikke liker det. Du bestemmer jo selv hva du tenker på.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

Her får du 6 tips som kan være en god start på deilige opplevelser:

1. Gøy med betroelser

Om du ikke vil dele fantasiene dine med noen, så er det en ærlig sak, men så fremt tankene dine ikke direkte truer kjæresten eller elskeren din, så kan det komme mye gøy ut av sexy betroelser, for eksempel rollespill.

2. Inspirer kjæresten

Drømmer du kanskje om å bli tatt av en skikkelig cowboy eller tarzan-type, kan det godt hende at det inspirerer typen til å leke denne mannstypen med deg. Menn er lett å lede og liker å imponere hvis du gjør det med kvinnelist og ikke sutring. Så ikke le av han, men med han om det ikke funker.

3. Rampestreker?

Fantasier kan berike sexlivet uavhengig om har kjæreste eller ikke, men ikke regn med opphissende stunder hvis du ikke bidrar selv. Gjør som da du var liten: Finn på no sprell enten det er gøyalt eller rampestreker. Utfordre deg selv i stedet for å feige ut.

4. Oppmerksomhet

Tull og tøys litt med kjæresten hver dag, og gni deg mot han eller henne når det klemmes og kysses. Lure smil bygger opp til en god seksuell stemning, og det igjen fører til at det er lettere å slippe seg løs og spille på lage med drømmene.

5. Fantasi skrin

Lag et skrin som du fyller med alt fra erotiske filmer, deilig sexleketøy, maske til øynene og andre små rekvisitter som passer il fantasiene - ikke bare dine, men også kjærestens. Spør hva dere skal leke med i dag, og ta styringen derfra. Du får det ikke bedre en hva du gjør det til selv.

6. Enkelt og greit

Du trenger ikke å leve ut fantasiene dine om du ikke får det til. Det kan holde i massevis å ha filmen på innsiden i sitt eget hode. Du har lov til å drømme om at det er flere i rommet en deg og din kjære når dere holder på. Hva de andre gjør er det du som bestemmer. Ser de bare på, eller deltar de aktivt på lakenet ditt?

Denne saken ble første gang publisert 02/06 2008, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også