Dette vil han vite

Synes du det er vanskelig å fortelle typen hva og hvordan du liker det i senga? Vi gir deg instruksjonene.

Publisert Oppdatert

Saken er skrevet av Cpunktet.noOm du ikke er tilfreds med kjærestens prestasjoner i senga, kan du i noen grad takke deg selv. Hvis du ikke gir uttrykk for hva du vil ha mer eller mindre av, så vil han fortsette å knote på egenhånd. Det kan være vanskelig å si ting rett ut, og derfor har vi laget denne guiden til hvordan si i fra. Alternativt kan du sende linken til han.

1. Når du kysser meg.

Ikke gjør dette: Ikke gap opp og nærm deg hodet mitt med tunga sprellende ut av munnen. Ikke raser innsiden av munnen min med tornado-tunge eller en gi meg en sikle-tsunami, heller.

Les også: Les kroppsspråket hans

Les også: Finn rett leketøy

Les også: -God sex er en kunstformHeller dette: Kyss meg med myke lepper, og stryk meg over håret. La tunga di forsiktig møte min, og av og til kan vi faktisk kysse dypt og lenge uten at det er noen som helst tunge-aktivitet involvert. Vi trenger heller ikke å holde oss til bare munnen, kyss meg gjerne på halsen og på hele kroppen.

2. Når du slikker meg.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!Ikke gjør dette: Slikk meg som om du smaker på noe ekkelt. Eller som om du er skeptisk til det du gjør. Det får meg til å føle meg uattraktiv! Og da gjør gir du meg dårlig selvfølelse i senga.

Heller dette: Slikk meg som om jeg var det beste du hadde hatt tunga di på. Vis meg at du elsker det! Ta deg også god tid til å gjøre det, ert meg, sirkle rundt klitoris med tunga og ikke vær redd for å bruke hele munnen på meg.

3. Når du fingrer meg.

Ikke gjør dette: Ikke fingre meg med skarpe negler, eller bruk hardhendte slagdrill-bevegelser på klitoris. Du gjør det ikke deilig bare ved å stappe fingeren inn i meg, heller. Da tenker jeg at du ikke egentlig er interessert i min nytelse.

Heller dette: Stryk meg på innsiden av lårene, ta på meg utafor trusa. Følg med på hvordan jeg reagerer! Vær bestemt men myk når du fører fingrene inn i meg. Du kan også vibrere med fingrene, og føre dem langt inn. Er du avansert kan du samtidig bruke tommelen på klitorisen.

4. Når vi har sex.

Ikke gjør dette: Ikke kjør et enmanns-show i senga med kroppen min som kuliss. Jeg liker også dårlig å føle meg som en jukketøffel eller en forvirret statist i en tysk hardcore-film.

Heller dette: Jeg vil føle at du er til stede når vi har sex og at vi jobber for å gjøre det deilig for hverandre. Jeg vil kunne slippe meg helt løs i senga, og da trenger jeg å være trygg på deg. Ta på meg og oppmuntre meg til å ta på meg selv.

5. Når du prøver å gi meg en orgasme.

Ikke gjør dette: Ikke gyv løs på klitorisen min og håp på det beste. Ikke stress, og bli for guds skyld ikke furten hvis jeg ikke ender med å komme. Da føler jeg meg presset til å prestere og det blir det bare enda vanskeligere for meg neste gang.

Heller dette: Finn ut hva som skal til for å få meg til å komme, og prøv selv. Se på meg når jeg tar på meg selv. Hvordan gjør jeg det? Du kan starte med å smøre meg inn med glidemiddel, bruk fingrene dine på meg og en god vibrator.

Les mer om sex og samliv på Cpunktet.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning