Dette tenner vi på

Han må være høy og mørk! Eller..? Les hva menn og kvinner tenner på!

Publisert Oppdatert
Heldigvis er smaken som baken. Likevel viser en ny, amerikansk undersøkelse at kvinner faktisk tenner på menn med korte ben!

Lang overkropp

Samtidig ligger det et stort 'men' i veien;

I undersøkelsen har man uttrykt at kvinner tenner på menn med 'forholdsvis' korte ben. I klartekst betyr dette at kvinner tenner på menn som er høyere enn seg selv, men som har lang overkropp i forhold til bena. Brede skuldre er også et pluss, det skriver Expressen.se.

Studien ble utført på 87 forsøkspersoner som fikk se på ulike kroppsmodeller i 3D og deretter gradere dem etter hvilke som var mest attraktive.

Resultatet ble senere publisert i tidsskriftet 'Proceedings of the National Academy of Science', skriver Expressen.se.

Dette tenner menn på

Eksempler på attraktive menn som ble nevnt i studien er den amerikanske svømmeren Michael Phelps og skuespilleren Christiane Bale, blant annet kjent som Batman.

Undersøkelsen peker derimot i motsatt retning når det gjelder hvilke kvinner menn tenner på. Her viser svarene at menn foretrekker kort overkropp, lange ben og formfulle hofter.

Eksempler på attraktive kvinner som ble nevnt i undersøkelsen var Scarlett Johansson og Marilyn Monroe. Scarlett-Johansson300--

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning