Dette tenner oss!

Et deilig forspill er nøkkelen til kraftig tenning. Her er tipsene!

Publisert Oppdatert
Både du og kjæresten din har helt sikkert favoritter når det kommer til forspill, kanskje du liker å bli kysset på visse områder, kanskje han liker at du slikker ham på halsen og øret?

Det er likevel bra å variere kosen, da holder dere spenningen ved like, og kanskje ender dere til og med opp med noen nye favoritter?

Her er den amerikanske sexterapeuten Lori Buckleys tips!

Sensitiv rundt leppene

Visste du at kanten rundt leppene er veldig følsom? Denne delen er likevel ofte oversett fordi man stort sett møtes lepper mot lepper og ikke konsentrerer seg om å kose med området rundt. Kjenn etter med fingrene dine rundt munnen og føl hvor mye nerver du har i dette området. Neste gang du koser med kjæresten din kysser du ham som du pleier og deretter bruk tuppen av tungen din til å kose forsiktig med området rundt munnen, lek med på det øvre og nedre området.

Hvor hals møter bryst

Hele området mellom kjeven og skuldre er en eneste stor erogen sone, men det er spesielt èn del som gir mer gåsehud enn noe annet og det er den delen hvor halsen møter kragebenet. Huden er tynnere her og ekstremt sensitiv - både for kvinner og menn. Kyss i vei og kos deg videre nedover halsen hans, bruk fingrene dine til å kjenne på området, la fingertuppene sirkulere rundt sentrum og kyss deretter på samme området. Bruk gjerne pusten din til å varme opp området.

Sidene av overkroppen

Å bevege hender og munnen nedover sidene av overkroppen til kjæresten din kan gir ham frysninger. Nervene er like kraftige langs ribbena og hoftene hans som hos deg, og nervene skyter rett ned i underlivet på begge kjønn. Når dette området blir berørt, vil reflekser i underlivsmusklene bli aktivert hos både kvinner og menn, noe som igjen fører til opphisselse.

Ha et fastere grep her enn andre områder siden det er mer kilent og følsomt. På mannen kan man faktisk se testiklene og penisen trekke seg sammen i milde kramper, hos kvinner vil man kunne kjenne milde kramper i vagina. Ikke bare føles det godt, men sammentrekningene gir også en ekstrem kraft i orgasmene.

Nedre ryggdel

Delen helt nede ved ryggraden er full av nerver som man bør bruke til sin fordel når man koser med hverandre. Begynn med deilig, lett massasje på skulderbladene og jobb med hendene nedover i en rolig, men fast bevegelse. På den nedre del av ryggen skal bevegelsene være myke.

Vil du overraske kan du føre kinnet ditt mot huden hans, den uventede hudteksturen på hans hud gir en intens økelse i nytelsen, kyss området mykt og bruk tungen din til å kose. Du kan også bruke håret ditt til å kile ryggen hans, og deretter bytte til fingerneglene dine for å øke intensiteten.

Mot lårene

Ett av de mest sensitive områdene på kroppen er innsiden av låret, derfor er det best å spare dette til slutt. Slikk fingrene dine før du drar fingertuppene over området. Våt hud øker intensiteten på stimuleringen.

Fordi huden er sart er det viktig å følge med på hvordan han reagerer her. Om han rykker til, er det fordi han er kilen, bruk derfor fastere grep på området. Når en mann tar deg der, vil han merke at du puster tyngre og hyppigere fordi underlivet ditt begynner å trekke seg sammen.

Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning