Dette får han ikke nok av

Det er visse ting menn bare elsker ved kvinner!

Publisert Oppdatert
Det finnes massevis av ting du gjør, både bevisst og ubevisst, som kjæresten din bare ikke får nok av. Les nedenfor og finn ut hvordan du skal gjøre han glad!

1. Se deg legge sminken

Vippetangen din og rettetangen din kan se ut som torturredskaper fra middelalderen for menn, likevel blir han fascinert av å se deg skape magi for eget utseende. Han synes det er flatterende at du bruker tid på å se bra ut for han, og han elsker å få ta en titt i din private verden, så hvorfor ikke la baderomsdøren stå på gløtt så han kan få titte litt på deg mens du gjør det klar for helgens fest?

Les også: Opphissende tips

Les også: Irritert på kjæresten?

Les også: Samlivsterapi alene2. Høre at du synes han er deilig

Det er absolutt ikke bare kvinner som liker å få høre komplimenter. Du føler deg bra når du kjenner at du ser bra ut, kjæresten din kjenner seg bra når han vet at du synes han ser bra ut. Forsøk å gi hverandre en kompliment hver eneste dag, det vil ikke ta mange dagene før dere smiler mer.

3. Nyte stillheten

Noen ganger når kjæresten din er stille, er det ikke fordi han er sur, men fordi han er glad for øyeblikket og villig til å nyte tiden han har sammen med deg. En av de mest tillitsvekkende ting man kan gjøre er å være stille sammen, uten at det blir rar stemning. Så hvorfor ødelegge øyeblikket med tomprat om det ikke er så mye å prate om der og da? Han elsker at du føler deg avslappet nok rundt han til at du ikke alltid trenger å si så mye.

4. Gi råd som du lytter til

Når du deler et problem med ham, er det godt for ham å gi deg råd som du faktisk lytter til og prøver ut. Å finne løsninger på problemene partneren har får dem til å føle at de beskytter og tar vare på kjæresten. Tenk deg selv; du vil føle det på samme måte om han lytter til dine gode råd.

Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning