Det første kysset!

Her er kysseteknikkene du bør unngå...

Publisert Oppdatert
Det hjelper ikke hvor hyggelig du er, hvis tunga spreller som en sardin i dødskrampe, eller du fråder rundt kjeften som en rabieshund. Det første kysset er veldig viktig, mye avgjøres allerede idet leppene møtes første gang. Her er kysseteknikkene som absolutt ikke funker:

For entusiastisk
Vis litt tilbakeholdenhet når du lener deg inn for det første kysset. La han ta initiativet hvis du ikke er helt sikker på om kvelden best avsluttes med et kyss. Det er ikke særlig sjarmerende å nærmest angripe en intetanende date med tunga. Overrumpling er ikke kult!

For lite entusiastisk
Du bør også vokte deg for å virke for lite interessert ved det første kysset. Du bør ikke late nonchalant som om det ikke bryr deg i det hele tatt. Vis for all del at du er interessert!

Helt feil timing
Å finne det rette tidspunktet for kysset er helt avgjørende. Det bør ikke komme som en overraskelse midt i en setning, eller etter at man nettopp har tatt en stor slurk Cola. Vent til dere er for dere selv, og har fullt fokus på hverandre.

Ikke klå
Du bør unngå å la hendene vandre rundt på kroppen hans under det første forsiktige kysset. Hvis du har lyst til å ta på han, kan du forsøke å holde rundt han rundt nakken, eller stryke han på ansiktet.

Unngå dårlig ånde
Det er kanskje alminnelig folkeskikk, men man kan bli overrasket over enkeltes holdninger til dette. Å kysse noen etter et heftig hvitløksmåltid eller gårsdagens fyllefest er ikke alltid like stas. Sørg derfor for å ha en pakke tyggis eller mintpastiller i lomma!

Null sikkel
Etter kysset skal det være unødvendig for daten din å måtte tørke seg rundt munnen. Hold spyttet under kontroll, og sørg for å snyte deg hvis du har rennende nese. Det er begrenset hvor mye man vil bli kjent med under den første daten.

Og til sist..

Et kyss er bare et kyss!
Ikke alle kyss er like. Noen ganger slår det uheldig ut, men du trenger ikke å gi opp med en gang. Det andre kysset kan absolutt bli bedre enn det første famlende forsøket!

Kilde: www.askmen.com 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning