Derfor sier han nei til sex

Du er klar som aldri før, men han trekker seg unna. Hvorfor?

Derfor sier han nei til sex

Derfor sier han nei til sex

Publisert Oppdatert
Cecilie Kjensli, sexpirator og redaktør for sex - og samlivsmagasinet Cpunktet.no forteller at han det kan være flere grunner til at han ikke vil ha samleie.

- Det kan være mange grunner til at menn sier nei til sex. Har han ikke overskudd, er syk eller har kanskje et rusproblem som tapper han for energi, så blir det ikke mye sex i heimen. Potensproblem kan selvfølgelig også være en årsak, eller rett og slett at han har mistet lysten på sin kjæreste, av forskjellige grunner. Menn påvirkes av det samme som kvinner, så da er stress, bekymringer og dårlig livsstil ofte noe som legger en demper på sexlivet, sier hun.Alderen bestemmer

Det er en myte at menn alltid er klare for sex og her spiller alderen ofte en rolle.

- Myter er nettop myter, og menn er ikke alltid klare for sex. Potente, unge menn er som regel alltid klar, men etter hvert som årene går, utjevner lysten seg, men det er varierende fra mann til mann så klart.

Les også: Derfor er en kjappis best

Les også: - God sex er en kunstform

Les også: Utnyttet i sengen?Prat sammen

Hvis du merker at kjæresten din stadig avviser deg, så kan det være lurt å sette seg ned å snakke sammen.

- Opplever du at typen aldri tar initiativ lenger, eller du blir avvist støtt og stadig, så må man gjøre som man vanligvis gjør når andre ting ikke fungerer i et forhold. Man må snakke sammen.

Videre sier hun at det er viktig å ikke gå rundt å innbille seg ting som at man er dårlig i sengen, eller at han ikke elsker deg lenger.

- Ta det opp i en samtale. Kanskje ikke når dere ligger i sengen, men heller bring temaet på banen ved en annen anledning, for eksempel under en biltur eller når man slapper av på sofaen.

Cecilie-Kjensli220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning