Derfor forelsker han seg!

Hvis du vil ha ham på kroken er det visse ting du bør være klar over!

Publisert Oppdatert
Det er ikke alltid lett å si hvorfor man forelsker seg, men forfatter av boken The Secret Psychology of How We Fall in Love, Paul Dobransky, har funnet flere grunner til hvorfor menn kan gå fra å være overlegne den ene dagen, til å henge etter oss som et slips den andre;

- Når mannen finner ut at du er den rette, bevisst eller ubevisst, da vil han binde seg til deg og ofre seg, sier han til Cosmopolitan.

Har du funnet drømmemannen, og lengter etter at han skal sikle etter deg? Dobransky har rådene:

 • Om han får beskytte deg gir dette ham en god selvfølelse. Du trenger ikke være hjelpeløs, men om du lar ham få se dine sårbare sider vil dette bringe dere nærmere hverandre fordi du vekker beskyttelsesinstinktet hans til live.
 • Spør om hans råd og mening, enten det handler om de beste nettsidene eller hva du skal gjøre i en konkret situasjon.
 • Avslå et tilbud fra ham av og til. Menn hater tanken på å bli holdt nede sosialt sett, derfor kan du gjerne takke nei om han spør om dere skal finne på noe sammen enkelte kvelder. Dersom dere får tid til å savne hverandre vil spenningen vare lengre, og det blir ekstra deilig å se hverandre igjen!
 • Fornye deg selv av og til. Små endringer av utseendet ditt, enten du bruker ny sminke, slår ut håret eller bruker nye farger, vil minne ham om alle de ulike sidene dine som han er så glad i.
 • Respekter privatlivet hans. Hold deg unna hans skuffer og skap og ikke kikk på mobilen hans. Det forventer jo du at han gjør også?
 • Å oppleve en skikkelig latterkrampe sammen er undervurdert. Alt fra å se tåpelige filmer sammen til å tørre å skjemme seg selv litt ut vil føre til at dere føler dere trygge med hverandre, og dere klarer lettere å beholde humøret selv i stressperioder.
 • Utfordre hverandre i spill. Dere kan spille Scrabble, puslespill, TP eller sjakk. Kanskje må den som taper diske opp med en bedre middag til den andre?
 • La ham se deg sminke deg på badet! Om du steller deg fremfor ham, vil dette gjøre at han føler seg nær deg fordi andre gutter ikke får oppleve dette. Men husk å være litt elegant når han ser - ta på deg leppestift på en sexy måte - og ta bartevoksingen når du er alene..


 • Dette trekker ham tilbake

  Visse ting gjør at han ikke klarer å bli komfortabel med deg;

  1. Han får en ny sjanse

  Om han får en ny stilling på jobben, betyr dette at han må jobbe mer. Og istedet for å balansere dette med kjærlighetslivet, er det ofte lett for menn å prioritere karriere og tro at et solid forhold kan stå i veien for den. Ha en god dialog rundt slike endringer, så unngår dere de største kranglene.

  2. Dere krangler aldri

  Menn hater å krangle, men det er faktisk verre om du ikke reagerer negativt på noe som helst, selv hvis han bevisst går inn for å provosere deg. Han vil nemlig bekymre seg for a) at du eksploderer senere, b) at du lar deg tråkke på av hvem som helst, c) at du ikke bryr deg nok. Alle tre grunnene vil gjøre at han revurderer forholdet med deg.

  3. Ren panikk

  Noen menn får noia av å binde seg. De er redd for å måtte gi opp venner, fotballkvelder, gutteturer og andre sosiale morsomheter. Så om han forstår at han har falt for deg og plutselig trekker seg unna en stund, kan han enten ha fått panikk eller han trenger tid til å tenke over frykten sin.

love320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning