Derfor dumper han deg

Les dette så slipper du å lure...

Publisert Oppdatert
Lurer du på hvilke grunner han har for å slå opp med deg? Spaltist i Marie Claire, Rich Santos, mener dette er årsakene:

1. Han kjeder seg

Et forhold er ikke spennende hele tiden, derfor er det nødvendig å komme seg gjennom de dårlige tidene på en god måte og være bevisst på dette! Det er naturlig at dere ikke er sammen like ofte etterhvert som forholdet utviklet seg, men dere bør uansett sørge for å sette av tid til hverandre innimellom. Om han syns det er dørgende kjedelig å planlegge noe med deg - men gjerne blir med gutta på bytur, da kan du kanskje forvente deg at han stikker for godt om ikke altfor lenge.

2. En av partene er for seriøse

Dette kan være så enkelt som at hun vil se ham tre ganger i uken mens han vil se henne èn gang i uken. Det kan også handle om at den ene flørter med andre, og den andre ikke, eller at den ene er klar for å etablere seg med bolig og barn, mens den andre ikke vil slå rot riktig enda.

3. Utbrent

Ikke bare noe man kan oppleve i arbeidslivet, et forhold kan nemlig bli utbrent dersom dere når en del milepæler litt for kjapt; kjærester allerede etter to dater, ha sex med èn gang, eller møte foreldrene for tidlig. Skjer alt dette for raskt i et forhold, kan en eller begge parter tenke "ok, nå har vi gjort det - hva skjer så videre?".

4. Fristet til utroskap

Alle blir fristet til å være utro fra tid til annen, men dersom dette er et stadig tilbakevendende problem, er forholdet i fare. Han trenger nødvendigvis ikke være utro mot deg, bare det at han stadig kjenner lyst til det, er nok for å gjøre det slutt med deg.

5. Alle kameratene hans gjør det slutt med kjærestene

Dette er helt klart den mest umodne grunnen på listen. Men, han blir helt klart påvirket av hvordan kompisene lever livet, så hvis de er single og han må sitte hjemme med dama i sofaen, kan det hende at han etterhvert blir mer og mer utålmodig. Denne konflikten gjør ham rastløs og kan tære på forholdet.

6. Forskjellige liv

Om en av partene flytter til en annen by, må satse mer på jobb eller andre livsendringer driver partene fra hverandre, kan det være vanskelig å vedlikeholde forholdet. Hvis han mener kjærligheten dere i mellom er i ferd med å avta kan en slik endring være spikeren i kista.

7. Han liker seg best alene

Å være kjæreste er krevende fordi du gir opp mye av din egen tid. "Jeg-tid" er nødvendig på et visst tidspunkt i ditt liv, og dersom han ikke føler seg klar for "vi-tid", er det vanskelig å være del av et forhold.

8. Han mistolker sine følelser

Dette er den mest urettferdige grunnen. Begge parter gjør denne feilen; man er i et forhold og alt virker greit, men etter noen uker forstår man at man ble sammen på feil grunnlag; man datet kanskje bare for å date, fordi man ønsket litt nærhet.

9. Hans venner eller familie liker deg ikke

Selv om han forhåpentligvis har egne meninger er det naturlig å bli påvirket av meningene til familie og venner - fordi det er de som kjenner han best.

10. Han tar deg for gitt

Flotte forhold bør være enkle, men det er nødvendig med litt spenning også, særlig i begynnelsen. Om det er for enkelt, mangler man utfordringer. Om han merker at han kan få deg hvor som helst, når som helst, vil han lettere ta deg for gitt.

11. Du er negativ i hans selskap

Om han finner deg negativ, deprimert og stresset og synes at du alltid klager, kan du ikke å forvente at han skal ville dele resten av sitt liv med deg. Om du gjør ham ulykkelig hver gang du møter han, hvorfor skal han ville være med deg? Det er lov til å ha dårlige dager, men husk på at forholdet skal gi - og ikke stjele - energi. tristkvinne220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning