Den perfekte gaven!

Hva gir du den nye kjæresten, og hva bør gaven koste?

Publisert Oppdatert
Snart er det jul, og gaver skal kjøpes inn. Men hva gir man egentlig til kjæresten?

Her er noen forslag:

Fotobok
Samle sammen bilder du har av dere sammen, eventuelt hør etter om noen av kompisene hans sitter på noen godbiter. Sett sammen og bestill en fotobok på nett.

Toalettgolf
Har han litt humor, og ikke ser altfor mørkt på å starte i det små, kan toalettgolf være tingen! Spesielt hvis han har en tendens til å bruke en del tid der inne uansett.

I settet er det en toalett-matte, en golfkølle, en golfball, et hull og et "Do not disturb"-skilt man kan henge på utsiden av døren. Selges blant annet på Gadgets.no for knappe tohundrelappen.

iRobot for handymannen
Er du blitt sammen med en real Mr. Fix-it med eget hus kan en kombinasjon av praktisk og original være den perfekte gaven. iRobots roboter gjør alt fra å vaske gulvet til å tømme takrenner. Praktisk og livreddende, balansekunstenes tid er over! Bestilles på Irobot.com og koster rundt 100 amerikanske dollar.

Luftspill
Er typen glad i spill kan du gjøre stor lykke med skrivebordsutgavene av luft-fotball eller luft-hockey. Perfekt for en koselig kveld med kjæresten, eller sammen med kompisene! Spillene koster 299 kroner og bestilles på Ailo.no

Spagave
Det er få menn som bestiller spa-opphold eller massasje til seg selv. Men bestiller du kommer han garantert til å kose seg masse! På Spagave.no kan du sette sammen den perfekte spagave i seks trinn. Du bestemmer selv hvordan gaven skal se ut, hvordan den skal mottas, hvor spagaven skal benyttes og hvor mye den skal koste. Prisene varierer fra cirka 500 kroner og opp til nærmere 15000 kroner.

Til t-skjortemannen
Er han en type som liker å gå med unike, originale t-skjorter kan du overraske med å lage en selv. Du kan også velge en polo eller vanlig genser hvis du tror han foretrekker det. Du står fritt til å tilføre både tekst, motiver og bilder selv, og prisen kommer på rundt 200 kroner. Sjekk ut Spreadshirt.net for mer informasjon.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning