Den nye sjekkearenaen

Det er helt klart menn som bruker metoden mest.

Publisert Oppdatert
Det er mer og mer vanlig for folk å møtes på nett og flere ganger i året popper det opp nye tilbud og nettsteder hvor man kan melde seg inn og jakte på kjærligheten. Mer vanlig enn dette, er flørt og sjekking over sms, som gjerne fører til forhold.

Innleder SMS-forhold

Og det er menn som er mest frempå; tre ganger så mange menn som kvinner innleder forhold med andre gjennom mobilen. Én av ti menn har innledet forhold på SMS, ifølge en helt fersk undersøkelse analysebyrået InFact har utført på vegne av mobilselskapet Chess. Antall kvinner er litt over tre prosent. Det betyr at tre ganger så mange menn som kvinner innleder ett eller flere SMS-forhold med noen.

Les også: Sex og griseri i lomma

Les også: Vellykket nettdate- Målingen viser helt klart at menn er mest aggressive på sjekkefronten. De er mye mer aktivitet blant disse, enn det er blant kvinner. Det er også nesten dobbelt så mange kvinner som menn som sier seg usikre på om de har innledet forhold på SMS. Tydeligvis er det en del som beveger seg inn i en gråsone, forteller markedsdirektør i Chess, Jarle Alvær i en pressemelding.

- Lett å flørte med

De sammenlagte tallene for de som forteller at de ikke har innledet forhold med noen på mobilen, er imidlertid hele ni av ti.

Les også: IKKE gjør denne fyllaglippen

Les også: Tolk profilen hans

Les også: Finn en date- Tallet er henholdsvis 84 og 93 prosent for menn og kvinner som ikke har innledet forhold på SMS, forteller markedsdirektøren, og legger til:

- Jeg kan lett se for meg at disse SMS-forholdene også kan finne sted i etablerte forhold. Mobilen gjør det lett å flørte med andre, og det er forskjellige grader av seriøsitet bak meldingene som er i sirkulasjon.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning