Den nye sextrenden

Slapp av og ha sex uten å ha samleie!

Publisert Oppdatert
Hvis dere ønsker å fornye sexlivet og samtidig komme nærmere hverandre, er løsningen faktisk å ta grep om seksuelle problemer på egenhånd.

Fokus på nytelse

Og det er nytelsesfokusert sex som er den nye trenden.

Denne typen sex handler om å fokusere på nytelsen og sine egne følelser under langsom sex, alt for å fornye sexlivet. Nytelsesfokusert sex gjør at man oppdager hverandres kropper på ny og nye måter å berøre hverandre på.

Bak begrepet står legene William Masters og Virginia Johnsen. Gjennom å tillate seg selv å nyte sex, kan man oppdage nye måter å berøre partneren, kjenne seg mer vel med seg selv og fysisk nærhet, og samtidig få mer kunnskap om både partnerens og egen kropp.

Hjelp mot problemer

Metoden skal også hjelpe par somn sliter med prestasjonsangst, for tidlig utløsning, ereksjonsproblemer og med å få orgasme. Det skal ikke bare føre til et sterkere bånd mellom partnerne, metoden garanterer også at man ikke føler seg redde for å mislykkes i sengen. Om man fokuserer på nytelse, vil dette samtidig bedre kommunikasjonen rundt sex og gi en større, seksuell trygghet, forklarer legene.

Slik gjøres det

Dere må sette av minst 60 minutter til å være sammen i et behagelig, varmt soverom.
  • Skru på behagelig og rolig musikk som dere liker og tenn stearinlys.
  • Nytelsesfokusert sex handler om å nyte av fysisk kontakt, uten å forsøke å gjøre hverandre opphisset. Dette er ikke forspill helt enda.
  • Par som øver seg på å slappe av og nyte hverandre, skal prøve å unngå samleie med hverandre. Her er det om å gjøre å kjenne på de fysiske følelsene som oppstår i kroppen mens man er nær hverandre.
  • Hold fokuset borte fra bryst og kjønnsorganer i begynnelsen, ikke prat med hverandre da stillhet er nøkkelen.
  • Ikke prøv å lokke frem seksuelle reaksjoner, men om de kommer, er det også greit.
  • Bearbeide hver opplevelse etter hvert tilfelle. Nytelsesfokusert sex skal hjelpe dere å finne nye måter å relatere dere til hverandre, og man kan oppdage at man har bedre seksuelle opplevelser gjennom denne metoden.

  • Kilde: sexmania.worldpress.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning