Deilig kjappis!

Hvis du ikke orker å holde koken for lenge, kan du ha god sex på 7 minutter!

Publisert Oppdatert
Selvsagt kan dere ha god sex med hverandre uten å løpe maraton og bli totalt utslitte!

En kjapp en på kjøkkenbordet kan være vel så tilfredstillende som en lang økt. Dersom dere dropper timesvis med forspill og istedet setter i gang med èn gang, tar ikke sexen mer enn syv minutter, du har dermed tid til å sette deg godt til rette og nyte neste episode av favoritt-TV-serien!

Hett, hardt og hurtig
  • Kreativitet og hyppighet er stikkordene for vellykket kjappissex. Det er lettere å ha 3-minutters sex hvis det skjer èn til to ganger i uken enn om dere ikke ser hverandre nakne mer enn èn gang hver tredje måned..
  • Ta initiativet uansett hvor trøtt du eller han føler at dere er, tenn gjerne et par stearinlys og fortell ham hvor deilig du synes han er. Og hvis han protesterer, si til ham hvor mye du vil ha ham og at han ikke slipper unna i kveld. Til gjengjeld lover du at det ikke vil ta mer enn syv minutter..
  • En amerikansk/canadisk undersøkelse viser at de fleste mener at et samleie skal vare i 15-20 minutter, men virkeligheten viser at de fleste bruker halvparten så lang tid! Undersøkelsen konkluderte med at et samleie på under tre minutter er for kort, og tretten minutter er for langt.
  • Porno og sex i media påvirker våre forventninger til sex og at den skal vare hele natten. Sexen som din nabo har med sin samboer er på ingen måte mer fantastisk enn den dere har, men for å komme de skyhøye forventningene til livs, er det viktig å snakke sammen og finne nærhet hos hverandre.
  • I fantasiverden har mannen alltid stor penis og stenhard ereksjon, dama er alltid våt og klar, og de har sex hele natten igjennom. Hvis dere tror på denne skrønen, er det grobunn for mange misforståelser når den første forelskelsen har lagt seg og hverdagssexen starter. Senk forventningene!
  • Tenk positivt. Få de tre til syv minuttene til å bli guddommelige. Kyss hverandre, bruk lyder, få hverandre til å riste av lidenskap. Det korte samleiet kan bli enda mer fantastisk hvis man har hatt tid til å komme nær hverandre først, gjerne over en øl eller et glass rødvin. Det kan man avtale, eller en av partene kan ta initiativ.
  • Husk at den gode sexen ikke er avhengig av tiden det tar, men hvordan man utfører det. Så gjør en innsats og ikke kikk på klokka underveis!


  • Kilde: Ekstrabladet.dk

Kjkkensex-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning