De verste bruddene

Det finnes mange måter å slå opp på. Slik skal du ikke gjøre det!

Publisert Oppdatert
På forespørsel fra redaksjonen har Kvinneguidens lesere delt sine verste break-ups med oss. Det er ikke lett å vite om du skal le eller gråte - at det går an! Her er et lite utvalg:

Den konfliktsky varianten
"Jeg hadde datet en fyr noen måneder da han plutselig sluttet å ta kontakt. Jeg ringte og sendte noen meldinger, men hørte ingenting. Etter et par-tre uker møtte jeg han tilfeldig ute på byen. Da jeg spurte hva greia var fikk jeg svaret: "Ga jeg deg ikke beskjed? Hmm... Jeg som var helt sikker på at jeg hadde sagt det til deg..". Sjarmør.."

Bursdagsgaven...
"Jeg ble vraket på bursdagen min. Jeg var superglad i fyren, men det var visst ikke han lenger i meg, så hva er vel bedre enn å bli singel på bursdagen.."

Litt forskjellige løsninger
"Per sms.. Bytte av sivilstatus på Facebook.. Ved å forsvinne fra jordens overflate.. (bokstavelig talt!) Ved å introdusere ei annen dame som "kjæresten min" Ved å sende felles ting tilbake per post, i mange mange mange omganger, men uten et ord.."

Filmentusiasten
"Jeg tok med en nerdefilm jeg visste han likte, men regna med det ikke ble noe filmtitting. Men han ba meg bare hysje hele kvelden, merka han åpna øynene mens vi klinte og da jeg skulle gå spurte han om han kunne få låne filmen min og dumme meg sa ja. Hørte aldri noe fra fyren igjen og fikk aldri filmen min igjen."

Sur CD-hilsen
"Egentlig ikke så bittert og traumatisk brudd for meg, selv om jeg forsåvidt ble dumpet på telefon. Det som verre var, var at han hadde lånt en av favorittCDene mine. Denne ville jeg selvsagt ha tilbake, men fikk den ikke, selv etter gjentatte purringer. Til slutt fikk jeg endelig klart å mase meg til at han skulle sende den i posten (vi bodde et stykke fra hverandre). Og jo da, det kom en CD, men det viste seg bare å være coveret, hvor han hadde skrevet og tegnet en sur hilsen til meg, mens selve CD-plata, den hadde han beholdt!"

Dumpet på SMS
"Jeg ble dumpet på SMS, og det i voksen alder, vi var begge i slutten av 20-årene, og hadde vært sammen i vel 6-7 mnd. Møtt foreldre og alt. Så, etter en helg hvor alt hadde vært fint og gøy; ikke noe antydninger til at noe var galt eller noe, så fikk jeg bare en SMS hvor han gjorde det slutt fordi han ikke syntes vi passet sammen, og han hadde tenkt å si det i løpet av helgen som hadde vært, men vi hadde hatt det så artig."

Brått brudd...
"Min eks-mann sto opp en dag før jul og sa; "jeg flytter". Første jeg hadde hørt om både at han ikke hadde det bra i forholdet eller at han tvilte på sine følelser. Vi har to barn sammen og hadde vært gift noen år. Det tok en time fra han sto opp til han var ute av døren med sine ting. Min nåværende samboer (?) klarte å flytte ut uten å fortelle meg det, og han har ikke tatt kontakt på 14 dager."

Den litt hissige varianten
"Jeg har ikke tid til å ha kjæreste nå, men du kan godt få være elskerinnen min!"

eller:

"HVA, er det en MANNSSTEMME jeg hører i bakgrunnen der? Jævla ****, jeg slår opp!"

Viktigere med tekst-tv!
"Etter å ha hatt ting gående en stund med en fyr så kom verdens teiteste unnskyldning/måte å slå opp på på telefonen: "Eh.. Du jeg.. Er litt opptatt med tekst-TV jeg, så.. eh.. Må nesten bare legge på.""

Via mor del 1
"Min første kjæreste slo opp med meg via av moren min. Mail, sms eller å gjøre det på telefonen er kanskje lavmåls, men jeg tror jeg hadde foretrukket det fremfor, "Jeg fikk en litt rar telefon fra Per i sted, og han ville at jeg skulle si til deg at det er over mellom dere to"".

Den ubegripelige...
"Min kjære ektemann gikk ut døren en dag, og kom aldri igjen. Åtte måneder senere vet jeg enda ikke hvorfor han gikk, jeg er fortsatt lagringsplass for tingene hans, jeg har selv måttet snakke med posten for å få endret adressen hans, og jeg har selv måttet ta ut separasjon fra et ekteskap jeg i utgangspunktet ikke ville ut av. Min kjære svigerfamilie har jeg ikke hørt et eneste ord fra. Ikke fra vennene hans heller. Jeg er som slettet".

Via mor del 2
"Jeg var på ferie sammen med bestevenninna mi, og ringte hjem for å høre om det hadde kommet noe post (jeg var ung og bodde sammen med min mor). Joda det hadde kommet postkort fra kjæresten min.. Jeg ba mamma lese det for meg...ganske motvillig leste mamma for meg; Har det bra på ferie, bla bla bla, jeg slår opp."

Har du opplevd å bli dumpet på en spesiell måte? Delta i debatten her! brudd_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning