De syv forholdssyndene

Gikk du glipp av de uskrevne reglene? Vi har skrevet dem ned for deg...

Publisert Oppdatert
I datingens verden er det en del uskrevne regler som beskriver ting du absolutt ikke gjør. Ok, så har vi alle gjort dem, men det hadde vært greit om noen sa vi ikke burde det? Disse sju punktene bør du lese, og forsøke å styre unna etter beste evne:

1. Ikke ha sex med eksen!
Uansett om det er ekskjæresten, eksmannen, eks-elsker eller eks-flamme; dette er å leke med ilden! Sterke følelser oppstår ofte, og du kan komme til å savne han på måter som kanskje vil overraske deg. Hormoner kan få hele kroppen din i brann, og få deg til å føle at du er forelsket igjen. Da er det lett å glemme hva som gikk galt, og hodet fylles av særdeles usmarte "lykkelig alle sine dager"- tanker.

2. Styr unna nakenbildene:
Uansett hva du måtte føle om porno, så kan det være fristende med egne nakenbilder. Spesielt hvis det er en kjekk fyr bak kameraet. Men sørg for guds skyld for at det er du som sitter igjen med disse sjeldne eksemplarene av deg i nettoen,og ikke daten din. Mens Moder Jord skapte deg slik, er samfunnet kanskje ikke like klar for det. Det er heller ikke din egen mor, som kanskje ville friket ut om hun fant nakne bilder av deg spredt på internett av en hevngjerrig eks-elsker...

3. Går aldri på do foran partneren!
Noen føler at det er er helt ok å både si og gjøre hva som helst foran partneren. Og det er forsåvidt riktig, man kan etter hvert komme til å gjøre ting foran partneren som man i utgangspunktet ikke trodde, som å knerte ei kvise, bruke tanntråd, korrigere trusa og så videre. Uansett, de fleste av oss er vel enige i at det finnes visse grenser på åpenhet i forholdet... Og å bruke doen foran kjæresten, uansett hva du gjør, er absolutt drepen på all romantikk!

4. Ikke skriv et brev til eksen for å fortelle "hva du føler".
Nei, nei og atter nei! Når det er slutt, så skal man gå videre. Å skrive en følelsesladet brev til eksen din, hvor du tømmer alle dine sentimentale tanker, vil hindre deg i å gå videre. Faktisk kan du komme til å reversere hele prosessen, all den tiden du har brukt på å komme over vedkommende. Du vil gjenoppleve all smerten etter bruddet, og gjøre deg selv sårbar for mer smerte ved å blottstille deg nok en gang. Det vil bli en berg-og-dalbane tur med fornyet håp og nok en skuffelse. Hvis det er ment å være dere, så la han ta det første steget.

5. Ikke lat som du får orgasme
Du har kanskje både hørt og lest det før, men vi gjentar til det kjedsommelige; aldri fake en orgasme! Uansett hvor mye du tror du unngår å såre hans følelser, og at det virker som den enkleste løsningen der og da, så er det ikke det! Å late som man får orgasme vil for det første såre han noe voldsomt hvis han finner ut av det, og du lærer kroppen din opp til at den aldri får oppleve klimaks. Det er ingen som egentlig vinner noe på en faking.

6. Aldri dropp vennene for en mann
Vi har alle hatt den venninna, som forsvinner hver bidige gang det kommer en ny mann inn i livet hennes. Men gjett hvem som kommer krypende tilbake hvis det blir problemer i forholdet, og lengter etter ei skulder å gråte på og noen å klage til? Unngå å bli en slik dårlig venn selv, og ta vare på vennskapet også når du får kjæreste.

7. Ikke spar på eksens telefonnummer
Etter bruddet bør du rydde vekk alt som har med eksen å gjøre. Få han vekk fra radaren! Ikke spar på mobilnummeret hans, eller ha han på vennelista på facebook. For mange kan dette være god hjelp for å komme over han og gå videre.

Kilde: www.ivillage.com synd_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning