De beste sexleketøyene

Ekspertene gir deg tipsene om de beste sexleketøyene akkurat nå!

Publisert Oppdatert
Visste du at det er bra for hjerte og lungefunksjon å komme - flere ganger i uka? Hanne Grasmo fra Cupidos Orgasmepilotene mener at orgasme er en fantastisk kilde til helse, glede og nytelse som alle må få ta del i.

Orgasmetips

- Alle som ønsker orgasme skal få hjelp til det, selv om sex dreier seg om mye mer enn orgasme, mener Grasmo.

Men hvis du sliter med å få orgasme med kjæresten, kan et deilig sexleketøy være løsningen! Og da er det i følge Grasmo viktig å tenke på funksjon samtidig som vibratorer må ha sterk nok vibb. Det er også viktig å velge sexleketøy som er giftfri noe mange billigvarianter ikke er. Så er det bare å sette i gang etter jakten på nytelse, Grasmo mener du har mange muligheter;

- Det er ikke sikkert at alle kvinner får orgasme med helt vanlige sexleketøy. Men med hjelp og oppfinnsomhet er det mulig. Mange kvinner trenger først å lære seg å stramme musklene i underlivet, jo bedre kontakt med musklene der, jo sterkere orgasmer. Det finnes hjelpemidler for dette også, sier Grasmo til Kvinneguiden og fortsetter;

- Orgasme dreier seg også om psykisk opphisselse, og en erotisk berøring av nakken kan være nok. Men det er også viktig å lære riktig teknikk med leketøy - blant annet ikke holde det stille inntil, så klitoris dovner, men føre det til og fra, tipser Grasmo.

Sexpirator Cecilie Kjensli har også flere anbefalinger fra sin nettbutikk CecilieKjensli.no og Kjersti Antonsen presenterer flere av Kondomeriets mest solgte produkter.Her er ekspertenes leketøy-tips!

1. MX Fighter

- Den beste og sterkeste elektriske vibratoren/massasje-apparatet, for både kropp, klitt og snopp, sier Grasmo.

- Dette apparatet motiverer til sex. En allrounder alle damer bør ha, som er perfekt å bruke alene eller sammen med partneren for enkelt å oppnå lange og utrolig sterke orgasmer, sier Kjensli.

Kan kjøpes hos Ceciliekjensli.no og Kondomeriet.no.

2. Delight

- Delight fra Fun Factory er ikke bare deilig i bruk, men den har også vunnet en internasjonal anerkjent designkonkurranse, og det er velfortjent, for dette er verdens fineste vibrator. Lades og oppbevare i et eget etui, sier Kjensli.

Kan kjøpes hos Ceciliekjensli.no.

3. Nea - liten designvibb- Vakker og med flott variasjon i styrke, sier Grasmo.

Kan kjøpes hos Cupido.no


4. Cry Baby- Trådløs sterkt vibb-egg. Fantastisk for frekke leker i offentligheten, sier Grasmo.

Kan kjøpes hos Cupido.no

5. Gigi- Gigi fra svenske LELO er like god på klitoris som det berømte G-punktet. Still den inn på den pulseringen du foretrekker og la den lille medhjelperen gjøre resten av jobben for deg, tipser Kjensli.

Kan kjøpes hos Ceciliekjensli.no. 

6. Xanadu- Vibratoren har et deilig roterende hode og en klitorisstimulator som funker. I tillegg har Xanadu perler som roterer i skaftet. Perlene stimulerer skjeden, og gjør deg enda hetere og mer følsom for den opphissende rotasjonen, skriver Kondomeriet.

Kan kjøpes hos Kondomeriet.no.

 

7. JimmyJane- Kanskje den beste vibratoren orgasmepilotene har prøvd, sier Grasmo.

Kan kjøpes hos Cupido.no 

8. Stubby- Topp modell for det berømte g-punktet som er designet med en kort kropp for at du lettere skal finne det. Stubby vibrerer godt hele veien med sin unike stillegående motor, og er like deilig inni som utenpå, sier Kjensli.

Kan kjøpes hos Ceciliekjensli.no og Kondomeriet.no.9. Layaspot- Dette er den perfekte klitorisstimulator! Layaspot har et unikt design og et uskyldig, men stilig utseende. Vibratoren ligger godt i hånden og er laget i et behagelig silikon materiale, i tillegg til at den vibrerer bra! Ta den med i dusjen eller ha den liggende lett tilgjengelig ved sengekanten, skriver Kondomeriet.


Kan kjøpes hos Kondomeriet.no.

10. BO Vibbring- Er for penis, men vibrerer for henne også, dessuten holder han lenger med den på, sier Grasmo.

- Effektiv liten penisring som gjør klitoris fornøyd under sex. Bo fra LELO gjør stasen stivere og mer utholdende, og er en smart løsning for begge parter. Dette er årets julegave til mannen, som egentlig er til deg selv, tipser Kjensli.

Kan kjøpes hos Cupido.no og Ceciliekjensli.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning