Dampende het sex

Drømmer du om dyrisk, dampende og erotisk sex? Få tipsene som piffer opp sexlivet her!

Publisert Oppdatert
For noen menn er sexy undertøy bortkastet - alt de vil er å se dama naken likvel! For andre er det som å se på fristende sjokoladepapir som dekker søtsakene. Det har også mye å si for damene som er innpakka!

For kvinner og menn

- Det er nok individuelt, men jeg vil tro at de som kler seg fint fra innerst til ytterst, også føler seg mer vel, og det er jo alfa-omega for å ha et behagelig sexliv. Mange kvinner slurver med undertøyet, meg selv inkludert til tider, og det er ikke alltid lurt. Hvem har ikke vært i en situasjon hvor man tenker - "shit, skulle kanskje hatt på meg noe penere!", sier sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli til Kvinneguiden.

Men vi kvinner vil jo gjerne ha noe tilbake også, og det er deilig å se kjæresten i noe sexy! Problemet er at mye av det "sexy" undertøyet for menn er laget for den homofile målgruppe. Her mener Kjensli at det enkle er det beste.

- Personlig synes jeg at menn ser penest ut i enkle, rene boxere. Det finnes jo noe sexy på pornosjappene, men dette tøyet ser egentlig bare billig og dumt ut syns jeg. Det viktigste er at undertøyet ikke er slaskete, pushup for menn, som fremhever og løfter fram stasen, er jo kult - se bare på Beckham, tipser Kjensli.

Gjør det spennende!

Når det gjelder hva som er sexy undertøy, handler dette om smak og behag, men er det noen spesielle farger som kan bedre sexlivet på en eller annen måte tro?

- Jeg tror det er ett fett hvilken farger undertøyet har, men om man velger å være litt "slutty" for gøy, funker jo rødt veldig bra. Sort er en klassiker, og rosa er veldig pikete og søtt, mener Kjensli.

Det er finnes mange sexfantasier knyttet til sted, men Kjensli mener at sex først og fremst er hva man gjør det til selv.

- Det er klart at det kan være spennende å ha sex på uvante steder med sjanse for å bli oppdaget, sier hun.

Likevel kan du alltid gjøre noe selv for at akten skal bli mer spennende;

- Hvis jenter hadde vært flinkere til å vise kåtheten sin og få fram "sklia" i seg, ville mye av sexlivet også bli heftigere. Dyrisk, dampende, erotisk sex får man kun ved å tørre å slippe seg løs. Sexy undertøy og andre effekter kan gjøre leken mer spennende, men ofte holder det med en skitten fantasi, tipser Kjensli til Kvinneguiden.

sex2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning