Bruk sexy undertøy

Det påvirker menn på mange plan, men mest av alt deg selv.

Bruk sexy undertøy
Bruk sexy undertøy
Sist oppdatert
Den sexy, rosa g-strengen titter opp over linningen på et par jeans på en jente som sitter på kafé og drikke kaffe, den svarte bh-stroppen sklir utenfor toppen, og mannen som prater med kvinnen tenker; "se henne i øynene, se henne i øynene!". Muligens glemmer han fullstendig å lytte til det hun har å si.

Hva sier det om deg?

Sexy undertøy er en kraftfull, men enkel, måte å få mannens oppmerksomhet på. Den sensuelle følelsen han får av å følge det glatte stoffet på bh-en over silkemyk hud, nedover magen og over trusekanten, er mektig.

Men dette er bare én side av undertøyets magi. Den andre er hva undertøyet faktisk sier om kvinner, skriver danske Ekstrabladet.dk.

Sexy undertøy sier for eksempel: "Jeg bryr meg", "Jeg er sanselig", "Jeg har lyst på deg", "Jeg vet hva du vil", "Sex er alltid en mulighet", "Jeg har selvtillit", "Jeg er sexy".

Les også: Sexy førjulsnetter

Les også: Finn helt riktig størrelse

Les også: Slank til festen


Sexy undertøy flørter med kvinnen selv, og alle mennene hun møter i løpet av dagen.

Du får vakker utstråling

Sexeksperten ved avisen mener derimot at slitt undertøy kan fortelle en helt annen historie; "Jeg bryr meg ikke", "Jeg har gitt opp", "Jeg er altfor fornuftig", "Jeg er lat", "Jeg er ikke attraktiv".

Derfor er det slettes ikke bare på en lørdagskveld at det passer med sexy undertøy.

Hva med å ta en titt i undertøysskuffen din og kaste alt du har av slitt og utvasket undertøy? Så stikker du på en lekker undertøysavdeling og shopper inn nye, passende bh-er, lekre men behagelige truser, gjerne et par hofteholdere og stay-ups slik at du kan bruke noe sexy hver dag hele uken?

For selv om ingen andre ser hva du har under klærne dine, vil du faktisk føle deg rådeilig, og det er iallefall noe alle andre som ser deg merker.

truse220

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2012, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også