Bli en bedre kysser

Kyssing er den mest effektive måten å tirre partneren din på. Slik blir du bedre!

Publisert Oppdatert
Enten du elsker å kose med partneren din, eller har mer flyktige bekjentskaper; kyssingen din sier mye om hvordan du er som sexpartner. Og selv om du er god til å kysse kan du alltid bli bedre. Her får du tipsene!

Kyssing er beføling

Det mest kraftfulle i et kyss trenger ikke nødvendigvis være selve tungeaktiviteten, men nærheten man får kropp til kropp. Bruk hendene dine til å stryke partneren din; start med å ta på ham, kos litt med nakken, ryggen og gjerne også rumpa.

Øvelse gjør mester

Les også: Fri og fantasifull sex

Les også: Liker han deg?

Les også: Kjapp sexVisst kan du øve deg på kyssing alene! Prøv å kysse forskjellige deler av hånden din, øv på forskjellig trykk, lengde, med og uten tunge, åpen og lukket munn, raskt eller rolig. Kanskje det virker dumt, men det gjør deg bedre!

God ånde

Dette er kanskje en selvfølge, men det er ikke alltid at man kan kjenne selv om man har dårlig ånde. Det kan derfor være lurt å droppe hvitløksmiddagen rett før du skal ut, og ha gjerne en tyggegummi eller en mintpastill klar, slik at han ikke får sjokk av å kysse deg.

Len deg mot ham og ta pause

Minuttene før et kyss kan være ganske intense, og spenningen kan gi en skikkelig boost. Så istedet for å forhaste deg, len deg frem sakte mot ham, og før leppene deres møtes, ta en pause og kjenn på følelsen. Med ansiktet ditt så nært partneren, kan du lukte på ham, kjenne kinnet hans mot ditt og høre pusten hans, noe som begge to en sjanse til å registrere den seksuelle energien. Det er også ganske lekent og gir dere en påminnelse om hvor intenst et kyss kan være.

Begynn sakte og forsiktig

Hold munnen lukket med fuktige lepper, og begynn med småkyssing. Du kan begynne på kinnet eller på leppene, men det er viktig å begynne sakte og forsiktig. Lag en myk trutmunn og begynn med en serie småkyss så dere begge får føle på hverandre. Deretter kan du forsiktig åpne munnen din litt mer og mer, og når du først tar ut tungen din, begynn med en myk tungetupp - ikke hardt her heller! Så kan du bli mer og mer intens, men hold tungen myk. Det verste er hardt og raskt dersom dere ikke er i modus for det.

Kroppsspråk

Når dere kysser er det ikke rom for så mye snakking, så vær oppmerksom på kroppsspråket hans. Lytt til smålydene han lager, legg merke til hvordan han beveger seg, mot deg, til siden. Drar han deg mot seg, liker han det du gjør.

Småbiting

Når dere er trygge på hverandre, er det fristende med litt småbiting i leppene for å tirre litt ekstra. Her må du være forsiktig så du ikke biter for hardt, det skal bare være noe ekstra for å friste mer.

Kyssing på øret

Øret er for mange et utrolig sensitivt område, særlig øreflippen og øverste delen av øret. Det samme gjelder på siden av halsen, slikk litt forsiktig og kyss litt der også for variasjonens del.

Les også: Det vi ikke forteller partneren

Les også: Datekatastrofe

Les også: Nysingel?Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning