Avslør utroskapen

Har han endret atferd, eller plutselig oppgradert garderoben? Da bør varselslampene begynne å blinke.

Publisert Oppdatert
Utroskap er noe av det verste man kan oppleve. Ekstra ille er det at den forsmådde ofte er den siste som får vite det¿

Les også: Dette dreper sexlivet

Les også: På tide å gjøre det slutt?

Les også: Ærlig sex


Her er 7 tegn på at han ikke er trofast:

1. Mer opptatt av eget utseende
Har han plutselig forkastet den loslitte garderoben til fordel for en ny strøken skjorte, fancy bukse og hippe sko? Er han mer opptatt av håret, hårprodukter og sprayer på ekstra parfyme før han går ut? Dette er ofte et tegn på at han har noen ny i sikte, som han prøver å imponere.

2. Han starter krangler
Dette er et annet tegn du bør være oppmerksom på. Du kjenner mannen godt, og vet hvilke uenigheter dere pleier å ha, og hvor ofte det er normalt for dere å krangle. Hvis dette plutselig eskalerer, og du befinner deg i en eller annen meningsløs krangel du ikke engang erindrer å bli med på, bør du spørre deg hvorfor. Er han plutselig veldig kritisk, urimelig og hissig?

3. Overstrømmende snill?
Kommer han hjem med blomster, tar oppvasken, lager ekstra god middag eller er overstrømmende oppmerksom ut av det blå? Hvis dette ikke er hans typiske oppførsel, kan det være han har dårlig samvittighet for noe.

4. Gjemmer telefonen
Har han begynt å vokte telefonen som en hauk, gjemmer den bort, skrur den av, tar den med seg på badet eller generelt oppfører seg merkelig i forhold til den? Spør om du får låne den, og se hva som skjer. Du merker raskt om han har noe å skjule.

5. Surfing på nettet
Han sitter gjerne på nettet til langt over leggetid, men hver gang du nærmer deg fjerner han de aktuelle nettsidene. Kanskje er han også nøye med å slette loggen og alle spor etter aktivitet der inne.

6. Mer ute med kompisene
Har han plutselig begynt å henge mer med gutta? Meldt seg på en eller annen hobby som betyr at han er ute av huset flere ganger i uka? Hvis han ikke har vist spesiell interesse for denne hobbyen eller disse kompisene tidligere, kan det være verdt å sjekke ut om han faktisk snakker sant.

7. Ikke interessert i sex
Dette er ikke et godt tegn. Var han tidligere en kjærlig og nærhetssøkende kjæreste, med god sexappetitt, mens han nå knapt registrerer at du er der? Det kan være at han får tilfredstilt sine behov et annen sted.

Disse syv tegnene kan skyldes utroskap, men det kan også være andre grunner til at han endrer atferd eller oppfører seg merkelig; sykdom, stress på jobb, bekymringer, angst for aldring, forpliktelsesangst og lignende. Som med alle andre samlivsutfordringer gjelder det å kommunisere. Forsøk å spørre han rett ut, og forsøk å ikke angripe ham, da går han automatisk lett i forsvarsposisjon.

Kilde: Allwomenstalk.com utro_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning