Astrologisk sjekking

Vit hvordan du skal sjekke han opp basert på når han er født!

Publisert Oppdatert
Er du på jakt etter en ny partner, og lurer på hvordan du skal starte prosessen? Finn ut når han er født! Da kan du lese deg frem til hvordan han er som kjæreste, og kanskje plukke opp noen tips til hvordan du skal få han på kroken.

Les og lær:

Steinbukken (22.des.-20.jan.):
Han er en tradisjonell mann og fremstår ikke som et følelsesmenneske. Han ønsker helst å være i et forhold hvor han finner trygghet og stabilitet. Ofte går dette foran forelskelse. Han kan virke litt grådig, så når han først inkluderer seg i livet sitt, også økonomisk, vet du at han virkelig elsker deg.

Vannmannen (21.jan.-18.feb.):
Han ønsker å være din beste venn, med muligheter for noe mer... Vannmannen har ikke noe problem med one-nightere, men åpner seg sjeldent til andre enn de han anser som sine aller nærmeste. Han er veldig avhenging av venners godkjennelse før han forplikter seg inn i et forhold.

Fiskene (19.feb.-20.mars):
Fisken er det absolutte følelsesmenneske. Når han faller for en jente, så faller han hardt. Han liker å bli tatt vare på, men hvis han virkelig elsker deg gir han minst like mye tilbake. Fisken tror på ekte kjærlighet og leter etter sin sjelefrende.

Væren (21.mars-20.april):
Under playboy-imaget finner du en gutt med tradisjonelle verdier. Han er ute og svinger seg på byen, men ønsker selv en uerfaren jente. Værens natur er å være selvopptatt og en smule uhøflig, så du må sette deg i respekt. Ber han om unnskyldning for noe vet du han er gal etter deg, for dette er noe som er veldig vanskelig for han å si.

Tyren (21.april-21.mai):
Han er en hensynsfull og kjærlig mann som får det til å kile i magen. Du trenger ikke å analysere hva han føler for deg, da han ikke har noe problem med å vise det åpenlyst. Han ønsker gjerne å slå rot, og synes inget problem er for stort. Obs! Han kan bli litt for hjemmekjær og vanskelig å få ut av sofaen.

Tvillingene (22.mai-21.juni):
Tvillingen anser kjærlighet som et eventyr, og luller seg inn i en drømmehverden hvor du er det mest fantastiske vesen han har møtt. Han overrasker med søte ord og morsomme kompliment. Det kan derfor være merkelig å oppleve at han plutselig får angst bare du nevner forpliktelser og fremtid.

Krepsen (22.juni-22.juli):
Dette er familiemann og Mr. Trofast i egen person. For han er sex den faktoren han trenger for å forplikte seg til deg. Han tar parforholdet svært seriøst, og rydder derfor timeplanen for å være med deg, samt han ringer daglig for å høre hvordan du har det. Krepsen lager ofte litt drama for å teste din hengivenhet.

Løven (23.juli-23.aug.):
Løven liker ikke å være singel, og elsker å være i et forhold hvor han får masse oppmerksomhet. Han er kanskje litt kresen, men er du så heldig å bli hans jente vi han skjemme deg bort alt han kan. Løven er imidlertid kompromissløs, og kutter raskt ut en jente hvis han ikke får den respekten han synes han fortjener.

Jomfruen (24.aug.-23.sept):
Han elsker å forelske seg, og gjør en grundig research om jenta han faller for. Dette kan virke litt manisk, siden han sjekker ut alt om deg; hvilke hobbyer, jobb og venner du har. Dette vil han selvsagt ikke innrømme ovenfor deg, for han vil ikke virke sårbar. Han ønsker å være sikker, og samtidig vite hva du liker.

Vekten (24.sept.-23.okt.):
Du kan enten forvente masse kjærlighet og romantikk fra denne mannen, eller en litt "needy" mann som nærmest ser deg som en forelder. Dette vil du kunne merke ganske kjapt, så vær oppmerksom! Er han en av de romantiske Vektene er han seriøs og svært opptatt av at dere skal finne på ting sammen.

Skorpionen (24.okt.-22.nov.):
Han har best match med noen som er like sjarmerende, tålmodig og sterk som han selv. Dette er virkelig en lidenskapelig type som gjør alt for deg, også i senga! Først når han presenterer deg for venner og familie vet du at Skorpionen mener alvor. Han hater å ta feil, og kan noen ganger oppleves manipulerende.

Skytten (23.nov.-21.des.):
Å skjule følelser er ikke hans sterke side, så du trenger ikke å spekulere så voldsomt mye over hva han føler for deg. Han leter hele tiden etter den ultimate tilfredsstillelsen, og dyrker sin frihet. Han ønsker ikke alvorlige forpliktelser, men lette og rik på opplevelser.

Kilde: www.ivillage.com astrologi_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning