Er kroppen din mer lik ett timeglass enn en knappenål? Da kan du prise deg lykkelig. I en amerikansk undersøkelse svarer menn at disse kvinnene er mest attraktive, det skriver Daily Mail.

Endrende ideal

Det supertynne og urealistiske idealet har blant kvinner lenge vært det gjeldende, iallefall i modellbransjen. De siste to årene har dette derimot blitt satt tydelig på prøve, og flere undersøkelser tyder på at idealet er i ferd med å endre seg.

Ruset på kurver

Forskere i Georgia, USA, har kommet frem til at menn, rent biologisk, foretrekker kvinner med kvinnelige former og kurver. Hjernen hos menn reagerer nemlig positivt på en kvinnekropp med former. I følge studien skal en kropp som ligner superstjerne Beyoncé Knowles til og med være like rusfremkallende som et narkotikum!

Les også: Våryre nordmenn

Les også: 10 trinn til bedre sex- Hvite og vestlige kvinner har tydeligvis blitt lurt til å tro at menn liker tynne og puslete Kate Moss-typer, sier lege Steve Platek ved George Gwinnett College til Daily Mail.

I stand til å føde

I studien fikk fjorten unge menn se på før-og etterbilder av kvinner som hadde fått forstørret sine hofter og rumper. Etterbildene, som viste mer timeglassformede kropper, stimulerte mannens belønningssentrum i hjernen, og det er samme del av hjernen som aktiveres når vi drikker alkohol eller bruker stoff.

Les også: Nå klimaks sammen

Les også: Opphissende tips

Les også: Bruk hjernen - bli steinkåt!I følge Steve Platek kan reaksjonen komme av at brede hofter lenge har blitt assosiert med god helse og muligheten til å føde sterke, friske barn.

Kilde: Daily Mail
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!