Heldigvis er smaken som baken. Likevel viser en ny, amerikansk undersøkelse at kvinner faktisk tenner på menn med korte ben!

Lang overkropp

Samtidig ligger det et stort 'men' i veien;

I undersøkelsen har man uttrykt at kvinner tenner på menn med 'forholdsvis' korte ben. I klartekst betyr dette at kvinner tenner på menn som er høyere enn seg selv, men som har lang overkropp i forhold til bena. Brede skuldre er også et pluss, det skriver Expressen.se.

Studien ble utført på 87 forsøkspersoner som fikk se på ulike kroppsmodeller i 3D og deretter gradere dem etter hvilke som var mest attraktive.

Resultatet ble senere publisert i tidsskriftet 'Proceedings of the National Academy of Science', skriver Expressen.se.

Dette tenner menn på

Eksempler på attraktive menn som ble nevnt i studien er den amerikanske svømmeren Michael Phelps og skuespilleren Christiane Bale, blant annet kjent som Batman.

Undersøkelsen peker derimot i motsatt retning når det gjelder hvilke kvinner menn tenner på. Her viser svarene at menn foretrekker kort overkropp, lange ben og formfulle hofter.

Eksempler på attraktive kvinner som ble nevnt i undersøkelsen var Scarlett Johansson og Marilyn Monroe.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!