En ny, nasjonal undersøkelse gjennomført av mobilselskapet Chess og analysebyrået InFact, viser at flere nordmenn over hele landet går rundt med dristig mobilinnhold. Likevel er det étt område i Norge som utmerker seg.

Bildelystne sørlendinger

Det viser seg nemlig at sørlendingene går rundt med grisebilder i lomma mens vestlendinger og osloværinger har pikante tekstmeldinger.

Les også: vellykket nettdate

Les også: Sextips fra terapeutenNesten én av ti sørlendinger har hva de kaller pikante bilder på telefonen, mens enda flere folk i Oslo og på Vestlandet har pikante tekstmeldinger lagret. I tillegg sier over ti prosent sørlendinger at de har både bilder og meldinger, noe som gjør at til sammen over én av fem i Sør-Norge beveger seg rundt med dristig mobilinnhold i lomma.

Nå sier markedsdirektøren i Chess, Jarle Alvær, at folk må bli flinkere til å ta forholdsregler. Han mener det er lett for at det private mobilinnholdet havner i feil hender.

- Folk må ta nødvendige forholdsregler, ikke glem at en mobiltelefon lett kan glemmes igjen eller mistes, sier Alvær i en pressemelding.

Les også: Kyss deg lykkelig

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: IKKE gjør denne fyllaglippenAlvær påpeker at det er Østlandet for øvrig som er flinkest til å holde slikt innhold unna mobilen. Her har under halvparten så mange som sørlendingene slikt innhold liggende på mobilen.

- Det er nok enkelt å tenke at det ikke er så farlig, men jeg tror omtrent alle har opplevd å miste eller glemme igjen mobilen et sted.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!