• Saken er skrevet av Cpunktet.no!
  • Vi har til nå bare sett toppen av isfjellet når det gjelder utvikling og salg av sexleketøy - et nisjemarked som har blitt stuerent takket være flinke designere som er med på å skape gode og funksjonelle produkter. Og det er i Europa det skjer. Nå også i Norge med den nye sexleketøy-produsenten "Laid".

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!Erotikk for par

Design og funksjon står i høysetet når folk skal ut å handle intimprodukter som kan berike sexlivet. Tyske "Fun Factory" og svenske "Lelo" har i flere år skapt populære produkter som ikke virker støtende, og det er innenfor denne sjangeren norske "Laid" - med Line Iren Andersen og Karianne Rønning i spissen - har valgt å utvikle sin elegante serie som vil være i butikkene i løpet av sommeren og høsten.

De satser i hovedsak på erotiske leketøy for parforholdet, men understreker at produktene selvfølgelig også skal kunne brukes hver for seg.

Undersøkelser viser at kvinner i forhold med sexleketøy er de som er mest fornøyde med sexlivet, og det er kanskje ikke så rart. Der hvor takhøyden er stor blir det også mest behagelig og ukomplisert sex.

Strålende resultat

Industridesigner Line Iren Andersen leverte diplomoppgaven sin ved Design- og Arkitekturhøyskolen i Oslo og prosjektet besto av en lekker vibrator og flere penisringer med og uten vibrasjoner.

Resultatet ble så bra at hun startet opp "Laid" sammen med venninne og siviløkonom, Karianne Rønning, pluss et par andre samarbeidspartnere.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!