Et godt sexliv er limet i et forhold! Da er det viktig med kreativitet og variasjon, derfor er sexleker av diverse kaliber ikke bare leketøy men også hjelpemidler.

Erotiske leker

Sexleketøy kan hjelpe dere begge å slappe av og ha det moro samtidig som dere prøver nye ting sammen. Enten dere går for hjelpemidler som vibratorer eller håndjern, sexy kortspill eller rollespill og kostymer, kan sengevalsen få en skikkelig oppsving etter bare et par gangers testing!

  • Dominanse kan være artig dersom begge liker det. Hva med å binde partneren din, ta kontroll, onanere fremfor ham og fortelle ham hvordan det føles?


  • Fortell din partner om dine fantasier. Ingenting vil tenne ham mer enn tanken på at du faktisk tenker seksuelle tanker og har flere ønsker både i sengen og utenfor!


  • Ta på deg kinky kostymer eller sexy undertøy mens dere spiller et sexy brettspill!


  • Fortell partneren din om leker du har lyst til å prøve ut og si at du ønsker å gjøre det foran ham eller sammen med ham.


  • Spør om hans fantasier og si at du gjerne vil leve ut fantasiene sammen med ham.
Sexy moro her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!