Du har sikkert flere ganger lurt på hvorfor du er helt på knærne etter typen din, oppslukt i ham og ekstremt oppmerksomhetssyk.

Hvorfor er ikke han slik mot deg? Vel, kanskje du ikke gir ham plass til å bli like vill etter deg som du er etter ham? Hvis du prøver å slappe av og heller være litt laidback, skal du se at det er ganske enkelt å få ham avhengig av deg..

Uten truse i kort skjørt..

Forsøk å la være å ta på deg truse under et par lave jeans eller et kort skjørt.

Sørg for at han vet om dette før du kommer hjem om kvelden, og bøy deg sexy ned foran ham.

Gi ham litt tunge

Når han bøyer seg for å gi deg et farvelkyss om morgenen, ta tak i nakken hans med begge hendene dine, dra ham mot deg og gi ham et langt og deilig tungekyss.

Med det enkleste grepet kan du sende ham kåt og trengende på jobb. Han klarer knapt vente til han ser deg igjen..

Bruk fingrene

På en vanlig resturant, legg gaffelen på tallerken og bruk fingrene dine i et øyeblikk. Se ham i øynene mens du slikker av salt eller saus fra fingrene dine.

Gjør bevegelsen rolig og han vil smelte fullstendig. Dette føles nemlig som en invitasjon fra deg til ham, og når han ser deg slikke deg selv på fingrene får du enkelt overtalt ham til hva som helst.. Det kan imidlertid være lurt å forsikre seg om at de rundt dere ikke ser deg.

Kompis med andre gutter

Kanskje du skulle flørte litt med den sexy bartenderen eller dørvakten? En liten vekker i form av at andre ser på deg med lystne øyne gjør at konkurranseinstinktet hans våkner. Sørg bare for å ikke dra det for langt!Kilde: Cosmopolitan.comLes hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!