Nettstedet Tripadvisor.com er velkjent for mange av verdens reiselystne. Tanken bak er at reisende selv gir karakterer, beskrivelser og meninger om feriesteder, hoteller og turistattraksjoner. På denne måten kan andre reisende få førstehånds kunnskap om stedet de skal besøke, og for mange er det helt utenkelig å bestille en ferie uten å sjekke hva andre reisende mener om aktuelle hoteller først.

På bakgrunn av et enormt antall anmeldelser kårer Tripadvisor hvert år de mest populære destinasjonene. Enten du er ute etter luksusferie eller budsjettovernatting, skjulte skatter eller familiedestinasjoner; Det finnes en liste over hvor resten av verden mener du bør legge ferien til.

Dersom du planlegger en romantisk tur for deg og partneren er det kanskje listen over verdens mest romantiske hoteller som er mest aktuell. Ta en titt på bildeserien under, for inspirasjon og romantiske fantasier!

Se de mest romantiske hotellrommene her!Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!