Alt det rare kjæresten gjør

Våre brukere deler kjærestens snodige vaner, se lista her!

Publisert Oppdatert

Mennesker gjør mye rart. Det som er merkelig for noen, er helt naturlig for andre. Våre brukere i forumet har delt de rareste vanene til kjærestene sine med hverandre. Her er noe av det mest spesielle:

 

 • En av Heltens mest merkelige vaner er at han nesten ikke er i stand til å svare "ja" eller "nei", med mindre det er snakk om ekstremt spesifikke spørsmål av typen "Har du joggebukse på deg nå?". Det kommer et vell av "Kanskje det", "Mulig det", "Kaaaanskje", "Jeg vet ikke", "Hmmmm" og diverse andre varianter jeg ikke kan huske.
 • Min bedre halvdels gjenganger er "vi får se". Ikke så lett å forholde seg til - hehe.
 • Kanskje ikke en vane på den måten, men han bruker alltid q-tips i begge ørene samtidig.
 • Mannen min kan ikke gå forbi en bunke med reklamekort/papir på en disk eller informasjonshefter på en vegg. Han samler på sånne, drar de med seg hjem og leser dem aldri. Han er også kronisk penntyv.
 • Han spør om jeg gjør det han ved selvsyn observerer at jeg faktisk gjør. F.eks, jeg sitter og strikker, og han sier "Sitter du her og strikker?" Jeg står og lager middag, og han sier "jasså, lager du middag?" Jeg sminker meg, og han sier "står du her og sminker deg?" En annen uvane er at han støtt og stadig nynner på den samme melodien som han har gjort i over 20 år. Og det verste er at han nynner den feil... Han er fullstendig tonedøv.
 • Min tror at brukte q-tips skal i do, istedet for i søpla. Har fortalt ham at det ikke er bra, mange ganger. Og om doen blir tett, vet jeg hvem som skal få fikse den. Og så er han en gnu. Gnir hendene i hele ansiktet, gnir hele ansiktet på meg, i mine hender osv. Da er han skjønn da.
 • Han tar ofte mobilen med på do, kan til og med finne på å svare hvis noen ringer mens han sitter der hvis det er en god kompis. Det gjør aldri jeg... Når han konsentrerer seg kommer tunga godt ut av munnen. Av og til er det søtt, andre ganger ser han ut som et barn og da kan jeg ikke tenne på ham.
 • Han har det med å alltid rape høylytt etter vi har spist middag. Det er faktisk veldig irriterende.
 • Min er ekstremt opptatt av at senga skal være i perfekt stand når han skal sove - og utrolig skjønn der han styrer og ordner for at alt skal bli riktig. Madrassen må være riktig, lakenet skal ligge akkurat rett, dyna (som må være hans egen termodyne på 220 cm, uansett hvor varmt det er) skal ligge riktig vei og åpningen på dynetrekket må for guds skyld ikke vende oppover, de to putene må være ordentlig "banket opp" og riktig pute ligge øverst...og skal jeg ha satengsengesett på min dyne må jeg pent finne meg i å ligge minst en halvmeter unna ham, for sateng er visstnok noen fæle greier.
 • En vane som er irriterende er at om jeg spør om hva han vil ha til middag er det alltid det samme for han. Om jeg spør om han er sulten og jeg skal lage nå er det alltid det samme for han! Svært irriterende når jeg gjerne vil ha et ja/nei svar.
 • Min kjære har d me å si "oh yeah" omtrent i anna kvær setning når vi snakke i tlf ilag! men når vi snakke ansikt t ansikt så sir han d aldri... hehe... syns nu d e litt søtt æ da...
 • Han lagrer klær han har brukt en gang eller som han har tatt ut av skapet og endret mening om, over klesskapsdøra og badekarkanten. Så tar han et skikkelig rufs etter noen dager og finner ut at det er skittent og dumper det enten oppå skittentøyskurvlokket eller ved siden av.
  Det er så vanskelig å putte det i skittentøyskurven.
 • Min kjære smatter noe utrolig høyt så snart han får en tyggis eller ''tyggedrops'' i munnen. Her en kveld etter at jeg hadde lagt meg trodde jeg at han satt og runka siden det kom sånne lyder som når det er myyye glidemiddel på... Det varte og det rakk, og jeg begynte å lure på hva i alle dager det var som skjedde. Etter kanskje 10 minutter kom jeg på at venninna mi hadde hatt med seg en eske med Läckerol og der satt min kjære og smatta så høyt at jeg hørte det helt inn på soverommet.
 • Han kler av seg på vei til sengen fra der han kommer fra i utgangspunktet - så man kan liksom tydelig se hvor han har begynt, og hvor det sluttet........og han tar dem ikke opp etter seg, de kunne sikkert ligget der i flere uker.
 • Jeg vurderer å spandere NAF-medlemskap på ham - når han sover sier han "nafnafnafnafnafnaf" i lengre perioder... Hvis jeg spør hva han vil ha til middag er svaret alltid "mat" - med mindre det er lørdag, da svarer han gjerne "noe godt". Når vi skal legge oss MÅ han stupe kråke oppi senga for at han skal klare å sove - en slags tvangstanke, tror jeg.
 • Han ligger alltid og flekser brystmuskler når jeg ligger inntil ham om kvelden (av og til gjør han det til og med i søvne)
 • Det aller verste....han bruker ketchup til fårikål.
 • Min lager noen helt fantastisk irriterende lyder når han spiser,
  det minner mest om en kraftig støvsuger og resultatet blir at han slurper ekstremt høyt. Han slurper til og med når han spiser pølser.
 • Noen ganger når vi snakker hvis vi snakker om noe gøy og i de han skal til å le legger han hode på skakke før latteren kommer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning