10 sextips for late dager

Det er kult å være akrobatisk i senga, men av og til vil vi bare ta det med ro.

Sist oppdatert
  • Les mer på Cpunktet.no!

  • 1. Bruk sexleketøy

    Teori: De vibrerende lykkebringerne er fantastiske virkemidler for alle jenter. En dildo eller en vibrator som MX-Fighter gjør orgasmen lett tilgjengelig uten at du (bokstavelig talt) må løfte en finger.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!



Praksis: Ta ansvar for din egen late orgasme, og legg vibratoren mellom beina mens dere har sex. Du kan også invitere typen til å bruke den på deg, sexleketøy trenger tross alt ikke bare å være noe du koser deg med alene. Det kan også være hot å bruke sammen!

2. Moro med misjonæren

Teori: Misjonæren blir ofte feilaktig referert til som en kjedelig stilling. Men misjonæren er derimot en klassisk sexposisjon og bør ikke undervurderes av jenter som vil ta seg en hvil under sexslagene.

Praksis: Legg deg på ryggen, gjerne med en pute under rumpa. Hei entusiastisk på typen, og gjør det deiligst mulig for ham ved å rytmisk knipe sammen skjedemuskulaturen din. Dette gir ham ekstra stimuli og en veldig god følelse rundt pikken.

3. Husketur med Love Swing

Teori: Den eminente kjærlighetshusken skal ikke kimses av. Brukes den riktig, garanteres du sex fullstendig fri for svette og aerobic.

Praksis: Fest husken med to solide skruer i taket. Rigg deg til, len deg bakover og sprik med beina. Typen holder fast i hoftene dine og fører seg inn og ut deg mens du dingler i husken. Slapp av og nyt, men pass på å fortelle ham hvor mye du digger det han gjør med deg!

4. Ligg i super-skje

Teori: Å ligge i skje er både koselig og intimt. Men den gode, gamle skjeen på lørdagskvelden kan også gi deg saftig sex uten at du ødelegger sminke eller hårsveis.

Praksis: Typen ligger bak deg, du løfter benet og hviler det litt på hoften hans. Så kan han uanstrengt trenge inn i deg, og det late ligget kan begynne. Hvis du vil ha ekstra stimuli anbefaler vi å legge en kraftig vibrator mellom bena.

5. Doggy-style

Teori: "Doggy-style" var et kjært konsept lenge før Snoop Dogg begynte å rappe om det. Sex bakfra er heftig og deilig, og gir supre muligheter for orgasme kombinert med fullstendig avslapning.

Praksis: Still deg opp på alle fire. Du kan for eksempel hvile albuene på puter eller få typen til å ta deg mot veggen. Så er det bare å støte tilbake! En "liggende doggy" anbefales også. Legg deg flatt med rumpa opp og knip beina sammen. Føles trangt og godt!

6. Sex i vann

Teori: Sex i vann er en sensuell opplevelse, enten det er snakk om sex i havet eller badekaret. Dessuten opphever vann tyngdekraften, og åpner muligheten for akrobatikk uten anstrengelser.

Praksis: Ikke alle har tilgang til badekar eller temperert hav midtvinters. Derimot kan dusjen gjøre nytten, spesielt hvis du har et kvalitetsstemplet dusjhode. Dusj sammen med typen. Dere kan først vaske hverandre rene, så kan du lene deg inntil veggen og la ham bruke dusjhodet på deg.

7. Søte 69

Teori: Å gi en god blowjob kan tenne deg og gi deg en deilig følelse av å balansere mellom makt og underkastelse. Og typen din vil elske deg for innsatsen, som slett ikke behøver å slite deg ut.

Praksis: Legg deg på siden i en klassisk 69'er. Hold rundt pikken hans, og la ham føre seg inn og ut av munnen din. Mens du suger ham er det også mulighet for dobbel nytelse, ettersom han kan slikke deg samtidig. Både sexy og rampete!

8. Bruk olje og glidemiddel

Teori: Glinsende oljer og glatte glidemidler føles sexy på huden. I tillegg kan lubrikantene hjelpe deg om du ikke produserer nok fuktighet selv.

Praksis: La typen smøre kroppen din med en god olje og gi deg en intimmassasje med et vannbasert lubrikant. Det finnes også spesielle varmende oljer som du kan bruke rett på klitoris for ekstra sitrende følelse. Når du er godt innsmurt kan dere "slip and slide"!

9. La ham binde deg fast til senga

Teori: Lett bondage, som å bli bundet fast til senga med myke silkeskjerf, kan være utrolig pirrende. Ikke minst er du fritatt fra kravet om å bevege deg når du er bundet fast, hvilket betyr lat suksess!

Praksis: Når du ber typen din binde deg, gir du ham all kontroll. Dere kan bruke håndjern eller skjerf. Stoler du helt og fullt på ham kan du avansere med å ha bind foran øynene i tillegg. Vær så god å nyt!

10. Stol-sex

Teori: Stolen er et undervurdert verktøy for en lat dame. Til å være et hverdagsmøbel passer nemlig stolen overraskende godt til masse behagelige muligheter for sex-moro.

Praksis: Sett deg bredbent, og skyv rumpa helt ytterst på stolen. Hvil armene på armlenene, og slapp av! Inviter kjæresten til en kjappis, legg beina rundt livet hans og før ham inn i deg. Hvis stolen har hjul (for eksempel en kontorstol) kan han manøvrerer deg rundt.

Denne saken ble første gang publisert 10/12 2008, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også