10 sexmyter (bare to stemmer!)

Er menn kåtere enn kvinner? Har man best sex med en erfaren elsker? Finn det ut her.

Publisert Oppdatert
Det svirrer mange rykter og myter om sex, men hva er det som egentlig stemmer?

Nettstedet Ivillage.com har laget en liste over de ti vanligste mytene som finnes, og blant dem er det faktisk bare to som stemmer.

Sjekk ut her!

Menn er kåtere enn kvinner

MYTE: Grunnen til at mange tror menn er kåtere enn kvinner, handler nok ikke bare om generell lyst. Kvinner knytter seg som regel mer følelsesmessig til sex enn det menn gjør, og dermed er det viktig for kvinner at forholdet er bra for at man skal kjenne sexlyst. I tillegg er kvinnen mer utsatt for hormonelle endringer som periodevis spiller inn på sexlyst. Alt fra overgangsalder, graviditet til bruk av p-piller kan ha stor innvirkning på lysten.

Menn med afrikansk opprinnelse har større penis

SANT: Menn med afrikansk opprinnelse har større og tykkere peniser enn resten av verdens mannlige befolkning. En studie av asiatiske, hvite og afrikanske menn viste at asiatiske menn var minst med gjennomsnittlengde på 10-12 cm, hvite menn havnet i midten med en gjennomsnittslengde på 15,2 cm og afrikanske menn toppet med en gjennomsnittslengde på 17,8 cm.

Les også: Dette vil han vite

Les også: Derfor er en kjappis best

Les også: -God sex er en kunstformMan har best sex med erfaren elsker

MYTE: Man skulle kanskje tro at dersom man vet mye om sex og har erfaring, er man bedre i sengen enn en uerfaren jomfru. Men, om man kjenner sterke følelser for en person med lite seksuell erfaring, kan dette faktisk være den beste sexen man noen gang har opplevd. "God" sex har like mye med følelser og oppfattelse av en person å gjøre, som det har med teknikk og kjønnsorganer.

Om man må planlegge sex er noe galt

MYTE: Det er vel få par som har vært sammen over mange år som har spontan sex hver kveld. Livet og alt presset man kjenner i det, kan komme i veien for de fleste av oss.

Menn er mer promiskuøse enn kvinner

SANT: På generell basis stemmer dette, men forskjellen er mindre enn du kanskje tror. Spør man menn om deres seksuelle erfaring vil de generelt sett overdrive, mens kvinner underdriver.

Sexlysten forsvinner etter to år sammen

MYTE: Mange par opplever at de mister den spontane lysten etter en tid. Men, dette betyr ikke at man gradvis vil få mindre og mindre lyst på hverandre. Det betyr bare at man må jobbe med kropp og sinn for å holde lysten oppe og minne seg selv på hvor godt det er å ha sex sammen.

Om partneren er utro elsker han meg ikke

MYTE: om din partner er utro mot deg, betyr det nødvendigvis ikke at han ikke elsker deg. Men, det betyr at han ikke respekterer deg om dere ble enige om å være monogame mot hverandre.

Kvinner liker ikke skitten sex eller pornografi

MYTE: Denne myten er bare dum. Ikke alle kvinner ønsker roserblader og champagne ved sengen og romantisk massasje fremfor rå, lystfull og vill sex. Enhver kvinne er unik, det samme gjelder menn; ikke alle menn har lyst på rå og vill sex.

De fleste kvinner får orgasme under samleie

MYTE: Bare 30 prosent av amerikanske kvinner opplever orgasme kun ved hjelp av penetrering. De fleste kvinner trenger stimulering av klitoris med en hånd eller vibrator under samleie for å oppnå orgasme.

Menn er alltid klar for sex

MYTE: En 17 år gammel gutt som akkurat har fått sin første kjæreste, vil kanskje tenke på sex hele dagen lang, men en mann som er eldre vil naturlig nok også fokuserer på helt andre ting. Jobb, stress, press, regninger, krangler og diskusjoner stopper både ham og kjæresten hans fra å tenke på sex hele dagen.

Kilde: Ivillage.com sex2-220--

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning